Tarih: 24.04.2017 14:11

Taraftarlar, Yarın Oynanacak Panathinaikos Maçı Öncesinde Bilet Kuyruğuna Girdi

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi`nde 2-0 önde olduğu play-off serisinde yarın sahasında Yunan temsilcisi Panathinaikos Superfoods`u yenmesi durumunda üst üste 3. kez Dörtlü Final`e yükselecek.

Serinin üçüncü maçı yarın Ülker Sports Arena`da saat 20.45`te başlayacak. İşte bu maçın biletlerinin satışına saatler olmasına rağmen sabah saatleri itibariyle Sarı Lacivertli taraftarlar Ülker Sports Arena`ya akın etti. Bilet alabilmek için saatler öncesinden bekleyiş başladı.

if (getCookie(`admatic`) == null){document.write(``); var s = document.createElement(`script`); s.async = true; s.src = `//cdn2.admatic.com.tr/showad/showad.js`; document.head.appendChild(s); setCookie(`admatic`, `tamam`, 1);}

TEK GALİBİYET YETECEK

Yunanistan`da geçen hafta oynanan ilk iki maçı 71-58 ve 80-75`lik skorlarla kazanarak seride 2-0 öne geçen sarı-lacivertlilere, Dörtlü Final için tek galibiyet yetecek. Panathinaikos Superfoods`un yarın kazanması durumunda serinin 4. maçı 27 Nisan Perşembe günü yine İstanbul`da oynanacak.

TARİHE GEÇECEK

Fenerbahçe, Panathinaikos Superfoods`u elemesi durumunda Türk basketbol tarihine geçecek. Avrupa Ligi`nde Anadolu Efes`le en fazla Dörtlü Final oynayan (ikişer kez) Türk takımı olan Fenerbahçe, Yunan rakibini elemesi durumunda 3. kez Avrupa`nın kulüpler bazındaki en önemli basketbol organizasyonunda son 4`e kalacak.

Sarı-lacivertliler, üst üste 3. kez Dörtlü Final`e kalarak önemli bir başarıya da ulaşmayı hedefliyor.

Kaynak: HABERLER.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —