Tarih: 20.04.2017 16:11

Eczacıbaşı Vitra, Şampiyonlar Ligi İçin İtalya`da

Facebook Twitter Linked-in

Sezona hızlı başlangıç yapan Dünya Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 2017 CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi dörtlü finallerini için İtalya`ya iniş yaptı.

Avrupa kupalarında 12. kez dörtlü final oynayacak olan turuncu-beyazlılar, 1999`da Avrupa Kupa Galipleri Şampiyonu ve 2015`de Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmuştu.

22-23 Nisan tarihlerinde İtalya`nın Treviso şehrinde düzenlenecek 2017 CEV Şampiyonlar Ligi dörtlü finallerine katılan diğer takımlar ise; Imoco Volley Conegliano (ev sahibi), Vakıfbank ve Dinamo Moskova.

Sezon başından beri yoğun olarak antrenmanları sürdürdüklerini söyleyen Başantrenör Massimo Barbolini, `Avrupa`da ve Türkiye`de zorlu maçlar yaptık. Finallerde yarışacağımız için mutluyuz. Kupayı kazanmak için çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz` dedi.

Kaptan Neslihan Demir Güler ise, `Sezon içerisinde güçlü rakiplerle karşı karşıya geldik. Şimdi finallerde Avrupa`nın en iyi dört takımından biri olarak yarışacağız. Çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Taraftarlarımızı ve İtalyan voleybol severleri maçlarımıza bekliyoruz` diye konuşurken, Amerikalı yıldız Jordan Larson da `Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Motivasyonumuzu yüksek tutuyoruz ve kupayı bir kez daha alacağımıza inanıyoruz` diye konuştu.

Play-off 6 etabında Fenerbahçe`yi eleyerek dörtlü final biletini kapan Eczacıbaşı VitrA, yarı finalde Vakıfbank ile karşı karşıya gelecek. Bu sene Avrupa`daki beşinci Türk derbisine sahne olacak mücadele 22 Nisan Cumartesi günü saat TSİ 18.00`de oynanacak. - İSTANBUL

Kaynak: HABERLER.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —