Tarih: 19.04.2017 06:10

Şampiyonlar Ligi`nde R. Madrid, B. Münih`i Eleyerek Yarı Finale Çıktı

Facebook Twitter Linked-in

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Estadio Santiago Bernabeu`da oynanan ve uzatmalara giden maçı Real Madrid, 4-2 kazandı.

HER ŞEY VİDAL`İN ATILMASIYLA BAŞLADI

İlk yarısı 0-0 biten maçta Robert Lewandowski`nin 53. dakikadaki penaltısı Bayern`i 1-0 öne geçirdi. Real Madrid, 76. dakikada Cristiano Ronaldo ile eşitliği sağladı. Ancak, bu golden saniyeler sonra Sergio Ramos topu kendi ağlarına gönderdi ve Bayern, maçı uzatmalara taşıyacak skoru buldu. Bayern`de Arturo Vidal, 84. dakikada gördüğü ikinci sarı kartla oyundan ihraç edildi.

RONALDO TURU GETİRDİ

Real Madrid, 105. dakikada Cristiano Ronaldo ile skoru eşitleyip, 109`da yine Portekizli süperstar ile öne geçti. Marco Asensio`nun 112. dakikadaki golü skoru belirledi.

if (getCookie(`admatic`) == null){document.write(``); var s = document.createElement(`script`); s.async = true; s.src = `//cdn2.admatic.com.tr/showad/showad.js`; document.head.appendChild(s); setCookie(`admatic`, `tamam`, 1);}

İlk maçı Münih`te 2-1 kazanan Real Madrid, bu galibiyetle birlikte üstüste 7. kez Şampiyonlar Ligi`nde yarı finale kalıp rekor kırdı.

Kaynak: HABERLER.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —