CHP çadırında ne yaşandı! İşte o diyaloglar

CHP çadırında ne yaşandı! İşte o diyaloglar

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın ziyaret ettiği `hayır` çadırında görevli Cağlar Coşkun, yaşanan diyalogları anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya`daki Huber Köşkünden ayrılıp Atatürk Havalimanı`na giderken konvoyunu durdurdu. Sarıyer Hacıosman metro istasyonu girişinde kurulan `evet` çadırını ziyaret eden Erdoğan, ardından davet üzerine hemen yan taraftaki `hayır` çadırına uğradı. Çadırdaki görevlilerle sohbet eden Erdoğan daha sonra Sarıyer`den ayrıldı.

"EN AZINDAN BİR SUYUMUZU İÇİN"

Erdoğan`ın ziyaret ettiği `hayır` çadırında görevli Çağlar Coşkun, o an yaşananları anlattı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın `evet` çadırını ziyaret ettiğini söyleyen Coşkun. "Çıkmak üzereyken kendisine bir çay ikram etmek istediğimizi söyledim. Kendisi zamanının olmadığını söyledi. Ben de `en azından bir suyumuz için sayın Cumhurbaşkanım` dedim. 

"NEDEN SİZ HAYIR DİYORSUNUZ"

Bayan arkadaşlarımızın bir tanesinin sorduğu soru üzerine `neden siz hayır diyorsunuz` dedi. Bayan arkadaşımız da kendisini yeterince güvende hissetmediği için `hayır` diyeceğini söyledi. Bir cumhurbaşkanının vermesi gereken doğal ve mantıklı bir cevap verdi. Suyunu içti aramızdan ayrıldı" diye konuştu.

BEKLİYORDUK

Cumhurbaşkanı`nın sürpriz ziyaretinin kendisini şaşırtmadığını söyleyen Coşkun, "Tarabya`daki köşkünden bir gün buraya mutlaka uğrayacağını bekliyorduk. Çünkü güzergahı üzerindeydi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER7.COM