Tarih: 16.03.2017 18:07

Gomez: Tianjin Quanjian Takımından Yıllık 15 Milyon Euro Teklif Aldım

Facebook Twitter Linked-in

Beşiktaş`ın eski forveti Gomez, Çin`den aldığı astronomik teklifi itiraf etti. Bundesliga takımlarından Wolfsburg`ta forma giyen 31 yaşındaki forvet, teklife önce inanamadığını söyledi.

`15 MİLYON EURO`LUK TEKLİFE İNANAMADIM`

Alman basınına konuşan Mario Gomez, ``Teklif gerçekten çok çılgındı. Böyle bir teklif aldığınızda kendinize soruyorsunuz... Bunlar ciddi mi yoksa miktarı yanlış mı yazmışlar?`` sözlerini kullanırkan Çin ekibi Tianjin Quanjian`in kendisine yıllık 15 milyon Euro değerinde bir teklifte bulunduğunu açıkladı.

Gomez, Çin`den aldığı bu teklife rağmen Tianjin Quanjian`i reddettiğini söyledi ve ``Asya, şu anda benim için bir opsiyon değil. Aslında benim hayatıma göre de uygun değil. Ben Dünya Kupası`na katılmak istiyorum. Bunun için göz önünde olmalıyım.`` dedi.

(function () { var tagonAsync = document.createElement(`script`); tagonAsync.type = `text/javascript`; tagonAsync.async = true; tagonAsync.id = `TR-21338`; tagonAsync.src = ((document.location.protocol === `https:`) ? `https:` : `http:`) + `//js.tagon.co/tagon.js`; document.getElementsByTagName(`head`)[0].appendChild(tagonAsync); })(); ((tagonads = window.tagonads || []).push({ AccountId : `585b9ddae16e8`, AdunitId : `585add175e989`, InventoryId : `585add175b3d6`, Format : `INREAD`, Container : `[itemprop=articleBody]` } ));

Kaynak: HABERLER.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —