Hacker`lar Dortmund`un Twitter Hesabını Ele Geçirdi, Erdoğan Paylaşımı Yaptı

Hacker`lar Dortmund`un Twitter Hesabını Ele Geçirdi, Erdoğan Paylaşımı Yaptı

Hacker`lar, Borussia Dortmund`un twitter hesabı ele geçirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili paylaşım yaptı, `Reisi üzeni biz de üzeriz. 16 Nisan`da görüşmek üzere.` notunu ekledi.

Türkiye`nin son günlerde başta Hollanda ve Almanya olmak üzere diğer Avrupa ülkeleri ile yaşadığı siyasi kriz futbola da yansıdı. Borussia Dortmund`un resmi twitter hesabı hack`lenerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bir paylaşım yapıldı.

Alman kulübünün hesabından yapılan paylaşımda, `Nazi Almanya, Nazi Hollanda! Bu size ufak bir Osmanlı tokadı! 16 Nisan`da görüşmek üzere. Reisi üzeni biz de üzeriz` şeklinde ifadeler yer aldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın resmi paylaşıldı.

(function () { var tagonAsync = document.createElement(`script`); tagonAsync.type = `text/javascript`; tagonAsync.async = true; tagonAsync.id = `TR-21338`; tagonAsync.src = ((document.location.protocol === `https:`) ? `https:` : `http:`) + `//js.tagon.co/tagon.js`; document.getElementsByTagName(`head`)[0].appendChild(tagonAsync); })(); ((tagonads = window.tagonads || []).push({ AccountId : `585b9ddae16e8`, AdunitId : `585add175e989`, InventoryId : `585add175b3d6`, Format : `INREAD`, Container : `[itemprop=articleBody]` } ));


DAHA SONRA GERİ ALDILAR

Kulüp yetkilileri, daha sonra hesabı geri alarak yapılan paylaşımı sildi.

Kaynak: HABERLER.COM