Nevşin Mengü Hollandayı eleştirenlerden rahatsız oldu!

Nevşin Mengü Hollandayı eleştirenlerden rahatsız oldu!

CNN Türk spikeri Nevşin Mengü, yazar Murat Bardakçı`nın Hollanda`yı eleştirdiği yazısından rahatsız olduğu Twitter paylaşımı ile gösterdi

Hollanda`nın Türkiye`ye olan ırkçı yaklaşımı sonucu milyonlarca kişi tepki gösterdi. Yaşanan olayların ardından çok sert bir dille Hollanda`yı eleştiren Tarihçi yazar Murat Bardakçı`nın yazısından CNN Türk spikeri Nevşin Mengü rahatsız oldu

Tarihçi yazar Murat Bardakçı, `Gâvur, gâvurluğunu yapıyor!` başlıklı bir yazı kaleme aldı. Bardakçı`nın gündeminde Hollanda ile yaşanan diplomatik kriz vardı. 

Bardakçı, `Yazının başlığının fazla sert olduğunu düşünebilirsiniz ama meselenin aslı maalesef budur: Gâvur, gâvurluğunu yapıyor! Üstelik böyle yapmaları da yeni bir şey değil, asırlardan buyana devam eden âdetleri!` ifadesini kullandı. 

Bardakçı`nın bu yazısı CNN Türk spikeri Nevşin Mengü`yü rahatsız etti. Bardakçı`nın yazısını Twitter sayfasından paylaşan Mengü, `Şirazeyi kaçırmamak seviyeyi kaybetmemek lazım` diye ekledi. Mengü`nün bu çıkışına bazı takipçileri tepki gösterdi. 

nevşin-mengü-paylaşım.jpg

Kaynak: HABER7.COM