Ve İspanyol basını açıkladı! Arda sezon sonu...

Ve İspanyol basını açıkladı! Arda sezon sonu...

İspanyol basını, Barcelona`da forma giyen milli futbolcu Arda Turan`ın sezon sonunda takımdan ayrılabileceği iddiasında bulundu.

"Esports Cope" adlı radyo programının gündeme getirdiği "Arda`nın Çin`den gelen teklifleri ciddi şekilde değerlendirdiği" iddiası, Katalan spor gazeteleri El Mundo Deportivo ve Sport`ta geniş yer buldu.

El Mundo Deportivo, "Arda`nın Barcelona`da devamlılık sorunu var. Kendisine ilk 11`de sabit bir yer de bulamadı. Arda, bu zamana kadar düşünmediği Çin Süper Ligi fırsatını artık kaçırmayabilir ve çok büyük bir sözleşmeye imza atabilir." yorumunu yaptı.

Barcelona Kulübü ile 2020`ye kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki futbolcunun Çin`deki iki kulüpten aldığı teklife sıcak bakmaya başladığını yazan Sport gazetesi de, "Arda bu sezon forma giydiği 29 maçta 13 gol, 7 asistlik istatistiğiyle kariyerinin en iyi dönemini geçiriyormuş gibi görünse de, bu Barcelona`nın taleplerini karşılamıyor. Barcelona`nın orta saha ve hücumdaki rekabetinde Arda`nın istikrarı yeterli olmuyor. Türk futbolcu, ekonomik yönden cazip olan Çin ligini artık daha ciddi düşünüyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER7.COM