Süper Lig`de Kardemir Karabükspor, Adanaspor`u 2-0 Yendi

Süper Lig`de Kardemir Karabükspor, Adanaspor`u 2-0 Yendi

Spor Toto Süper Lig`de Kardemir Karabükspor, evinde konuk ettiği Adanaspor`u 2-0 yendi. Tudor`un yerine gelen Barisic de galibiyet geleneğini bozmadı.

Süper Lig`in 24. haftasında Karabükspor kendi sahasında konuk ettiği Adanaspor`u 2-0 mağlup etti.

ADANA GELDİ, KARABÜK ATTI

Ligin dibine demir atan Adanaspor`un istekli başladığı maçta Karabükspor 32. dakikada Tanase`nin golüyle o dakikaya kadar çok da iyi oynamamasına karşın golü bulan taraf oldu. Bu golün ardından Adanaspor ataklarına devam etti fakat ilk 45 dakikada yaptıkları girişimler gole dönüşmedi ve ev sahibi devreyi 1-0 önde kapattı.

(function () { var tagonAsync = document.createElement(`script`); tagonAsync.type = `text/javascript`; tagonAsync.async = true; tagonAsync.id = `TR-21338`; tagonAsync.src = ((document.location.protocol === `https:`) ? `https:` : `http:`) + `//js.tagon.co/tagon.js`; document.getElementsByTagName(`head`)[0].appendChild(tagonAsync); })(); ((tagonads = window.tagonads || []).push({ AccountId : `585b9ddae16e8`, AdunitId : `585add175e989`, InventoryId : `585add175b3d6`, Format : `INREAD`, Container : `[itemprop=articleBody]` } ));

ADANA ATEŞ HATTINDA

Karabükspor, Tanase ve Selezynov`un yüksek performansı sebebiyle 3. bölgede etkili olmaya çalıştı ve dakikalar 61`i gösterdiğinde Seleznyov`un pasında Cristian Tanase kendisinin ve takımının 2. golünü attı. Bu golden sonra gardı iyice düşen Adanaspor, geride kalan dakikalarda etkinlik gösteremedi ve mücadele Karabükspor`un 2-0`lık galibiyetiyle sona erdi. Karabükspor bu 3 puanla birlikte 7. sıraya kadar tırmandı ve 33 puanda haftayı kapattı. Adanaspor ise 17 puanda ve 17. sırada kaldı. Ev sahibi ekip bu galibiyetle birlikte iç sahada oynadığı son 5 lig maçının 5`ini de kazanmış oldu.

Kaynak: HABERLER.COM