Başbakan Binali Yıldırım Kahramankazan mitinginde konuştu

Başbakan Binali Yıldırım Kahramankazan mitinginde konuştu

AK Parti, referandum mitinglerine 15 Temmuz darbe girişiminin sembolü Kahramankazan ile başladı. Binlerce vatandaşın toplandığı miting alanında Başbakan Binali Yıldırım Kahramankazanlı vatandaşlara seslendi. 

Miting alanı AK Parti ve Türk bayrakları ile donatılırken, alanın girişine FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminde şehit ve gazi olanların fotoğrafları asıldı. Çevre binalara ise “Biz 15 Temmuz’da evet dedik”, “15 Temmuz’da kurşuna olduk set, 16 Nisan’da kararımız evet”, “15 Temmuz’un cevabını 16 Nisan’da vermek için evet”, “Yolları bölen gönülleri birleştiren Kahramankazanlı Başbakan” ve “Memleketinize hoş geldiniz Sayın Başbakanım” pankartları asıldı.

Miting alanına çıkan yollar araç trafiğine kapatılırken, kamyonlarla set örüldü. Bölgede kuş uçurtmayan polis, vatandaşları arama noktalarında tek tek arayarak alana aldı. Özel Harekat ekiplerinin de destek verdiği polis ekipleri, dedektör köpeklerle güvenliği sağladı.

Başbakan`ın açıklamalarından satırbaşları

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yıldırım Kahramankazan mitinginde şunları söyledi:

Yeni anayasayla FETO örgütü de PKK bölücü örgütü de DEAŞ örgütü de Türkiye`den arınacak, Türkiye artık terörle yaşamaktan kurtulacak. Türkiye, önünü daha net görecek. Semalarımızda millete bomba atan savaş uçakları olmayacak, semalarda çocuklar uçurtma uçuracak, gençlerimiz darbeciler tarafından hayatlarından koparılmayacak. Daha yaşanabilir güzel bir ülkenin geleceği için çalışacaklar.

Kılıçdaroğlu`nun partisi 1995`te Türkiye`nin nüfusu 59 milyonken, milletvekili sayısını DYP ile beraber 100 milletvekili birden artırdı. Şimdi nüfus olmuş 80 milyon, 550`den 600`e çıkartmışız, bunun lafını ediyor. Ayıptır. Gerçekleri saptırmayacaksınız.

1 ay öncesine kadar dolar 4 lirayı gördü. Bugün 3,60. Daha da inecek. Üst aklın oyunlarını boza boza geliyoruz. Aksine önümüzdeki günlerde ekonomimiz daha da canlanacak. Yeni yeni projeler hayata geçecek.

Size şimdi bir müjde veriyorum. Ankara - Kazan yolunu genişletiyoruz. 3 gidiş 3 geliş haline getiriyoruz. Hadi hayırlı olsun. 1-2 ay içinde çalışmalar başlıyor.

Köklerimizden beslendik, geleceğe yöneldik. Abdülhamit’in hayalini gerçeğe çevirdik. Mustafa Kemal’in vizyonunu taşımayı kendimize görev bildik.

Bir de ağızlarına ezber yapmışlar, `cumhurbaşkanı partili olur mu?` Olur… bal gibi olur, gayet de güzel olur. Bir de tutturmuşlar `tek adam`. Başka ne olacak? Biz demiyor muyuz kardeşim. Bir direksiyonda iki tane kaptan olmaz. Bir gemide iki tane süvari olmaz. Onun için tek olacak. Elbet tek olacak. Ama tek adam dediğiniz milletin oylarıyla gelecek milletin oylarıyla gidecek. Silahla bombayla uçakla gelemeyecek. Kimse milletin iradesinin üzerine hiçbir güç kullanamayacak.

Bugünlerde yine birilerine bir şeyler oluyor. Farkında mısınız? Eskiden hatırlayın manşetlerle hükümetlere ayar veririlerdi. AK Parti geldi artık manşetlerle hükümet kurmak hükümet yıkmak tarih oldu. Efendim `karargah rahatsız.` Bu manşetleri hatırlıyorsunuz değil mi? 28 Şubat’ı başlatmadan önce büyük denen gazeteler bu manşetleri ata ata halkın seçtiği iktidarı alaşağı etmek için her türlü tezgahı kurdular. Şimdi bakıyorum benzer şeyler yapmaya çalışıyorlar. Manşet atarak hükümete ayar vermeye çalışıyorlar. Kahramankazanlılara iyi dinleyin. Şimdi demokrasi dışı bu girişimlere karşı 15 Temmuz’da en güzel cevabı veren Kahramankazanlı bu algı operasyonları size söker mi? Elbette sökmez.

öne çıkanlar

Ölen eşlerinin cinsel organlarını boyunlarına asan kabile

Kızının yakın arkadaşıyla karısını aldattı

Günahlar şehrinde göz yumulanlar

Kaynak: CNNTURK.COM



genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.