Tarih: 23.02.2017 09:41

Arda Turan, Londra`dan Ev Alınca `Chelsea`ye Transfer Oluyor` Dedikoduları Çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Barcelona`da oynayan milli yıldız Arda Turan, Londra`da ev aldı. Bu hareketi `Chelsea`ye transfer oluyor` diye yorumlanırken sosyal medyayı salladı.

Barcelona`nın milli yıldızı Arda Turan, önceki gün yurda döndü. Ailesiyle Etiler`deki Nusret Restoran`da yemek yiyen ünlü futbolcu, hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

`YATIRIM AMAÇLI ALDIM`

`Londra`dan ev aldı, Chelsea takımına transfer oluyor` haberlerini yalanlayan Turan, `Londra`dan ev aldığım doğru ama yatırım amaçlı aldım` dedi. `İstanbul-Sütlüce`den 4 milyon dolara arazi aldı, otel yaptıracak` iddiası için de `O araziyi uzun zaman önce aldım. Otel yaptırmak gibi niyetim yok. Sadece ilerisi için yatırım` dedi.

(function () { var tagonAsync = document.createElement(`script`); tagonAsync.type = `text/javascript`; tagonAsync.async = true; tagonAsync.id = `TR-21338`; tagonAsync.src = ((document.location.protocol === `https:`) ? `https:` : `http:`) + `//js.tagon.co/tagon.js`; document.getElementsByTagName(`head`)[0].appendChild(tagonAsync); })(); ((tagonads = window.tagonads || []).push({AccountId : `585b9ddae16e8`, AdunitId : `585adc78c8454`, InventoryId : `585adc78c5074`, Format : `INREAD`, Container : `.haber_metni`}));

(Vatan)

Kaynak: HABERLER.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —