Tarih: 14.02.2017 04:40

Yasak aşktan yaş küçültmeye sıcak gündem

Facebook Twitter Linked-in

ÇAĞLA`NIN NAOMI GENİ: Çağla Şıkel, Hakan Akkaya`nın New York Moda Haftası kapsamında düzenlediği defilede baş manken olarak podyuma çıktı. Çağla`yı görenler tüm hafta sonu onu konuştu. Ben de Çağla`ya "Sende Naomi genin var" diyorum. Biz yaşlanırız, ona bir şey olmaz! Ama bizde de büyük hata var. Kışın yiyip içiyoruz, havalar ısınınca da hızla diyete girip spor salonlarına koşuyoruz. Çağla`nın kusursuz görünümüne birkaç ayda kavuşmak için planlar yapıyoruz.
YAŞ KÜÇÜLTME: Kıvanç Tatlıtuğ`un eşi Başak Dizer`in hangi yıl doğduğu mevzusuyla kafayı bozduğumuz bir hafta sonu atlattık. Kimisi `Bak yaşını küçük söylemiş` derken, kimisi de `Kız ağzını bile açmadı` diyordu. Başak, üstüne bir de yalancılıkla suçlandı. Kadın sohbetlerinde itiraflar da ortaya saçıldı. `40 oldum ama 38 diyorum`, `Bazen üç-beş yaş küçük söylüyorum...` Anlayacağınız; Türk kadını yaşını küçültmeyi seviyor. Hatta uzun seyahatlerde, erkek arkadaşlarından pasaportlarını, kimliklerini gizliyorlar!
KORUMA İLE AŞK: Yine düşmüşüm beşli bir kadın grubunun ortasına... Nefes almadan dedikodu yapıyorlar... Mevzuları oldukça iddialı... Sosyetik bir kadından bahsediyorlar; `Biliyor musun, kocasının koruması ile takılıyormuş. Adam şehir dışına çıktığında, baş başa romantizmin dibine vuruyorlarmış!` Hemen aklıma `Royals` dizisi geliyor. Elizabeth Hurley`nin başrolünü oynadığı dizideki en dikkat çekici konu, prensesin yakın koruması ile yaşadığı aşk. Bakalım, bizim sosyetik kadınımız 14 Şubat`ı, eşiyle mi yoksa korumasıyla mı kutlayacak...

Kaynak: SABAH.COM.TR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —