Tarih: 10.02.2017 03:40

En iyi haber radyosu CNN Türk

Facebook Twitter Linked-in

Fatih Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen "Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri" sahiplerini buldu. Zorlu PSM`de gerçekleştirilen "5. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri" törenine çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, bu yıl ödüller için yaklaşık 500 radyonun başvuru yaptığını söyledi.

Demir, final için 3 milyon 150 bin oy kullanıldığını belirterek, "Bu teveccüh, radyocular adına çıktığımız bu yolda ne kadar doğru bir yönde olduğumuzun bir kanaatidir ayrıca. Radyomuzun 90 yıllık bir geçmişi var. Dünyada da 101 yıllık geçmişe sahip. Yaklaşık bir asırdır radyo şu veya bu şekilde bizimle beraber." diye konuştu.

En çok oyu alan radyo ve radyocuların 20 kategoride ödüllendirildiği gecenin sunuculuğunu da oyuncu, radyo ve televizyon programcısı Ceyhun Yılmaz yaptı.

Programda, sanatçılar Gülşen, Murat Dalkılıç, Demet Akalın, Eypio, Pamela Spence, Ümit Besen, Serkan Kaya ile Ozan Çolakoğlu ve orkestrası da birer eser seslendirdi.

Oylama sonucu "Yılın En İyi Haber Radyosu" ödülüne "CNN Turk Radyo" layık görülürken, "Yılın En İyi Spor Radyosu" ödülü "Lig Radyo"ya, "Yılın En İyi Talk (Konuşan) Radyosu" ödülü "TRT FM"e, "Yılın En İyi Arabesk Radyosu" ise "Aşk FM"e verildi.

öne çıkanlar

Fotoğraftaki çıplak kadını gördünüz mü?

Berrak Tüzünataç saçlarıyla vedalaştı

Kaynak: CNNTURK.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —