Tarih: 09.02.2017 06:39

Arzu Kaprol borcunu neden ödemiyor?

Facebook Twitter Linked-in

TÜRK MODASININ İKİ ÜNLÜ MARKASININ 640 BİN TL`LİK KAVGASI!
Ülkemizin adını dünyaya duyurmayı başaran modacılardan Arzu Kaprol için işler, son zamanlarda iyi gitmiyor! Önceki yıl 17 yıllık eşi Cem Kaprol`den boşanan Arzu Hanım, boşansa da ex eşiyle Kaprol Group`taki iş ortaklığına devam etmişti. Ancak ex çiftin, özel hayatlarından sonra iş hayatlarının da iyi gitmediğini duydum! Arzu Kaprol markasıyla kısa sürede büyüyen, 2013`te Paris`te ofis açan ex çiftin piyasaya ciddi anlamda borçlandığını öğrendim.
En büyük alacaklılarından biri de ünlü giyim markası Sarar`mış...

KAPROL`DEN ŞAŞIRTAN CEVAP
Kendi koleksiyonlarının haricinde pek çok markaya da üretim yapan Sarar, Arzu Kaprol`un geçen yılki kış koleksiyonunun üretimini yapmış.
Ancak iş parayı tahsil etmeye gelince Cem Kaprol`e ulaşmak imkansız hale gelmiş!
Önceki gün karşılaştığım Sarar Kadın Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Sarar Can`dan öğrendim ki; Sarar`ın, Kaprol Group`tan 640 bin 787 liralık alacağı varmış. Ancak ellerindeki senetlere rağmen tahsil edemiyorlarmış.
Gözde Hanım, daha da ilginç bir şey anlattı! Sarar`ın CEO`su olan kardeşi Emre Sarar, Cem Kaprol`e borcunu ne zaman ödeyeceğini sorduğunda, nasıl bir cevap almış dersiniz: "Bana böyle bir soru soramazsınız, ben MBA yaptım." Anlayan varsa beri gelsin!

Kaynak: SABAH.COM.TR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —