Tarih: 04.02.2017 15:40

2. Lig Takımı Bin 700 TL Bulamazsa Küme Düşecek

Facebook Twitter Linked-in

Voleybol 2. Lig Erkekler 2. Grup`ta mücadele eden Yeni Kandıraspor, bin 700 TL bulamaz ise Bölgesel Lig`e düşecek.

Tüm imkansızlıklara rağmen 2. Lig`e kadar çıkarmayı başaran Yeni Kandıraspor, Kulüp Başkanı Yılmaz`ın oyunculara ödenmesi geren bin 700 TL`yi bulamaması halinde Bölgesel Lig`e düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Kocaeli, Kandıralı iş adamlarını ve sivil toplum örgütlerini arayarak oyuncuların parasını veremediği takdirde 5 Şubat Pazar günü saat 14.30`da Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel Kapalı Spor Salonu`nda gerçekleşecek maça çıkmayacaklarını ifade eden Başkan Yılmaz, bu nedenle takımının 2. Lig`den düşeceğini belirtti.

Sahaya çıkmayınca hükmen yenildiler

Geçen hafta da Kandıra Belediyesi araç konusun yardımcı olamadığı için Tekirdağ`daki maça gidemediklerinden dolayı hükmen mağlup sayıldıklarını belirten Yılmaz, bu maça da çıkamadıkları takdirde 2 maç üst üste çıkamadıkları için 2. Lig`den Bölgesel Lig`e düşeceklerini ifade etti.

Çaldıkları kapıdan eli boş döndüler

Takımının bulunduğu durumdan üzüntü duyduğunu dile getiren Başkan Yılmaz, `Bu kadar parayı bulamazsam tüm emeklerimiz heba olacak. Tüm sporseverlerden, Kandıralı iş adamları ve sivil toplum örgütlerinden, Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi`nden destek ve yardımlarını bekliyoruz` dedi. - KOCAELİ

Kaynak: HABERLER.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —