Polis o iki kişiyi arıyor

Polis o iki kişiyi arıyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti İl Başkanlığı`na düzenlenen lav silahlı saldırılarla ilgili araştırmasını sürdüren polis, iki silahta da aynı parmak izine ulaştığını açıkladı.

Parmak izinin DHKP-C terör örgütü üyeliğinden kaydı bulunan Şerif Turunç`a ait olduğunu öne süren polis Turunç`un geçen yıl Yunanistan`dan kaçak yollarla Türkiye`ye giriş yaptığını açıkladı. İstihbarat bilgilerine göre, Turunç`un kaçak girişi sırasında Bilgehan Karpat adlı kişinin de yanında bulunduğu sanılıyor.
Yakalanması için operasyonlar düzenlenen 43 yaşındaki Şerif Turunç, İçişleri Bakanlığı`nın arananlar listesinde yer alıyor. Gri listede bulunan Turunç`un yakalanması için 300 bin TL`ye kadar ödül konulduğunu da öğrenildi.

Operasyon sırasında aranan 3 kişi yakalandı

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Küçük Armutlu bölgesinde şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon yaparken çeşitli suçlardan aranması bulunan DHKP-C üyesi olduğu belirtilen 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği`ne getirilerek detaylı incelemeleri yapıldı.

öne çıkanlar

Avrupa`nın en golcü 5 oyuncusundan 3`ü Türk

Yarışmacının çorabını yırttı

Kaynak: CNNTURK.COM