Tarih: 17.01.2017 10:38

Hükümetten Türk polisine tebrik yağdı

Facebook Twitter Linked-in

Yılbaşı gecesi 39 kişinin hayatını kaybettiği Reina katliamını gerçekleştiren Ebu Muhammed El Horasani`nin yakalanmasanın ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Türk Polisi`ni bakanlar twitter adresinden tebrik etti.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş : Ortaköy`deki katliamın failini yakalayan polisimizi tebrik ediyorum. Terör ve arkasındaki güçlerle savaşımız sonuna kadar devam edecek.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ : İstanbul Reina`daki terör saldırısını yapan teröristi yakalayan İçişleri Bakanımıza ve kolluk güçlerimize tebrik/teşekkürlerimi iletiyorum..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu : Reina saldırganını ele geçiren, başta Bakanımız @suleymansoylu`ya, emniyet ve istihbarat teşkilatlarımıza Milletimiz adına teşekkür ediyorum

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık : Istanbul`da 39 masum cana kıyan azılı teröristi yakalayan #EmniyetTeşkilatınıKutluyorum Bakanımız #süleymansoylu ve ekibini tebrik ediyorum

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç : Devletimiz, Şehit Polisimiz ve diğer masum insanlarımıza yapılanı yanlarına bırakmadı bırakmayacak ! İstanbul`daki teröristin yakalanmasında emeği geçen başta Sayın @suleymansoylu olmak üzere tüm Polis Teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu : Alçak Katili yakalayan Emniyet ve istihbarat mensuplarımızı Candan tebrik ederim.



öne çıkanlar

Kocasına alerjisi var

Aleyna Tilki`den annesine 750 bin liralık ev

Kaynak: CNNTURK.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —