Fenerbahçe, Galatasaray`ın İstediği Kaan Ayhan`la Anlaştı

Fenerbahçe, Galatasaray`ın İstediği Kaan Ayhan`la Anlaştı

Fenerbahçe, Galatasaray`ın uzun süredir istediği Kaan Ayhan`ın transferi için Fortuna Düsseldorf`la 1 milyon Euro`ya anlaşma sağladı.

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray`ın uzun süre istediği bir yıldızı renklerine bağlayarak ocak transferindeki flaş adımını attı. Sarı-Lacivertliler, son dönemde A Milli Takım formasını da giymeye başlayan gurbetçi Kaan Ayhan`ı bitirdi. 22 yaşındaki futbolcu için Fener`in Fortuna Düsseldorf`a 1 milyon Euro (4 milyon TL) bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Kanarya`nın yeni yıldızının normalde hafta başında Türkiye`ye ayak basacağı, ancak birçok transfer gibi kötü hava koşullarına takıldığı belirtildi. Kaan Ayhan`ın en kısa zamanda gelip 4 yıllık resmi sözleşmeye imza atması planlanıyor.

ADVOCAAT`IN YENİ JOKERİ

1.85 boyundaki Kaan Ayhan`ın asıl mevkisi stoper, ancak hem sağ bekte hem de ön libero bölgesinde oynayarak fark yaratıyor. Bu sezon Fortuna Düsseldorf formasıyla 10 lig maçına çıkan milli yıldız 1 gole de asistiyle katkı sağladı. Fenerbahçe`nin yeni transferini hocası Dick Advocaat`ın `joker` olarak kullanıp yavaş yavaş `ideal kadroda` kendisine yer açması bekleniyor.

Kaynak: HABERLER.COM