Tarih: 08.01.2017 12:37

Sürpriz Transfer! İlk uçakla geldi kampa katıldı

Facebook Twitter Linked-in

"Tekrar bizimle olmak ister misin?" sorusuna "Trabzon taraftarını unutmadım, seve seve gelirim" diyen Cezayirli yıldız uçağa atladığı gibi Türkiye`nin yolunu tutarak soluğu Antalya kampında aldı. başkan Usta ve Ersun Yanal`la görüşen Medjani, "Bonservis sorunumu kendim çözebilirim" deyince transfer işi kolaylaştı.

FIFA`DAKİ DOSYASI ÇÖZÜLECEK

Başkan Usta, Medjani`ye geçmişteki alacağını da içinde barındıran yeni bir teklif yapınca anlaşma sağlandı. Parasını alamadığı gerekçesiyle takımdan ayrılan Medjani, Trabzonspor`u 285 bin Euro alacak ve 2 milyon 235 bin Euro tazminat talebiyle FIFA`ya şikayet etmişti. Bordo-mavililer de 1 milyon 665 bin Euro tazminat talebiyle karşı dava açmıştı. FIFA, futbolcunun 285 bin Euro`luk alacak talebini kabul edip kendisine 500 bin euro verilmesine hükmetti. Yönetim oyuncuyla anlaşma yaptıktan sonra Bosingwa`da olduğu gibi bir FIFA`daki dosyasını da kulüp lehine sonuçlandırıp rahatlayacak.

Sezonun ilk yarısında La Liga ekibi CD Leganes`te 10 maça çıkan Medjani, Trabzon`daki 2 sezonunda çıktığı 54 maçta 8 gol atmıştı. 

Kaynak: HABER7.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —