Beşiktaş`ta eski aşk yeniden alevlendi!

Beşiktaş`ta eski aşk yeniden alevlendi!

Beşiktaş, Aaron Hunt`un transferi için resmen devreye girdi.

Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Ryan Babel`in ardından bir stoper, bir sol bek ve hücuma dönük orta saha transferi için çalışmalarını sürdürüyor. 

Jose Sosa`nın takımdan ayrılmasının ardından Arjantinli yıldızın boşluğunu dolduramayan Beşiktaş`ın gündemine bir kez daha Aaron Hunt geldi. Bundan iki yıl önce de Beşiktaş`ın transferini bitirme noktasına geldiği ancak oyuncunun tercihini Wolfsburg`ta yana kullanmasından dolayı transfer defterini kapatan Beşiktaş, Alman futbolcuyu bir kez daha gündemine aldı. Şenol Güneş`in raporu doğrultusunda bir kez daha Hunt için devreye giren Beşiktaş, Alman futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için Hamburg ile görüşmelere başladı. 

JOSE SOSA`NIN AYNI BÖLGESİNDE

Hunt`a yaptığı teklif için cevap bekleyen siyah-beyazlı yönetim, Hamburg`a da satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yaptı ve önümüzdeki Pazartesi gününe kadar süre verdi. Kariyerinin en parlak döneminini 2014`te Werder Bremen`den geçiren Hunt, ne Wolfsburg ne de Hamburg da beklenen performansı sergileyemedi. Hamburg`da bu sezon 11 maça çıkan Alman futbolcu, 11 maçta gol de atamadı, asist de yapamadı. Beşiktaş`ta Jose Sosa`nın pozisyonunda görev yapan Hunt, Türkiye`ye transfer olursa eşinden dolayı Türk statüsünde de forma giyebilecek.

Kaynak: HABER7.COM