Fransız Ekibi Paris Saint-Germain, Julian Draxler`in Transferini Duyurdu

Fransız Ekibi Paris Saint-Germain, Julian Draxler`in Transferini Duyurdu

Fransız devi Paris Saint-Germain, Alman futbolcu Julian Draxler`le 2021 yılına kadar sözleşme imzalandığını resmi sitesinden duyurdu.

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Paris Saint-Germain (PSG), Alman hücum futbolcusu Julian Draxler ile 2021`e kadar sözleşme imzaladı.

PSG Kulübünden yapılan açıklamada, 23 yaşındaki hücum futbolcusu Draxler ile 2021`e kadar sözleşme imzalandığı bildirildi. Futbolcunun alacağı ücret hakkında bilgi verilmezken Fransız basını, PSG`nin, Wolfsburg Kulübüne 42 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceğini öne sürdü.

`PSG`NİN YENİ ZAFERLER KAZANMASI İÇİN ELİNDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIM`

Sözleşme sonrası PSG`ye gelmekten memnun olduğunu belirten Draxler, `Kariyerimde ilk kez yeni bir ülkeyi ve ligi keşfedeceğim. Son yıllarda büyük futbolcuların katıldığı bir takıma adım atmak gurur verici. PSG`nin yeni zaferler kazanması için elimden gelen her şeyi yapacağım.` ifadelerini kullandı.

(function () { var tagonAsync = document.createElement(`script`); tagonAsync.type = `text/javascript`; tagonAsync.async = true; tagonAsync.id = `TR-21338`; tagonAsync.src = ((document.location.protocol === `https:`) ? `https:` : `http:`) + `//js.tagon.co/tagon.js`; document.getElementsByTagName(`head`)[0].appendChild(tagonAsync); })(); ((tagonads = window.tagonads || []).push({AccountId : `585b9ddae16e8`, AdunitId : `585adc78c8454`, InventoryId : `585adc78c5074`, Format : `INREAD`, Container : `.haber_metni`}));

Almanya Birinci Futbol Ligi`nde (Bundesliga) Schalke 04 ve Wolfsburg formaları giyen Draxler, 153 maçta 23 gol atıp 26 asist yaptı.

Kaynak: HABERLER.COM