Tarih: 31.12.2016 23:36

2017 yeni yılın ilk gününde İstanbul hava durumu | Bünyamin Sürmeli

Facebook Twitter Linked-in

Meteoroloji Uzmanı Bünyamin Sürmeli Türkiye genelinde havaların nasıl olacağını açıklado. Sürmeli "Yeni yılın ilk gününde Marmara`da, yer yer Akdeniz`de, Karadeniz`de, Doğu Anadolu`da yağış var. Karadeniz`de Bolu dolaylarında zayıf olmak üzere yine kar bekleniyor. Yine Marmara`da da karla karışık yağmur, Bursa ve Kocaeli dolaylarında kara dönen ancak uzun sürmeyen yağışlar olacak. Akdeniz`in orta ve doğu kesimlerinde aşırı yağışlar sürüyor. Yıldırımlar, şimşekler söz konusu.

Bünyamin Sürmeli`nin resmi instagram hesabını görmek için Hava Durumu (01-01-2017)

Yeni haftanın ilk gününde bu yağışlar zayıflasa da yine yağmur olarak devam edecek. Yine pazartesi günü Kayseri ve Sivas dolaylarında, Doğu Anadolu`da Bitlis-Malatya-Elazığ çevrelerinde kar yağışları bekleniyor. Güneydoğu`da da yerel görülen yağışlar bölgenin tamamına pazartesi günü yayılmış olacak. Denizlerimizde rüzgarlar çoğunlukla orta kuvvette. Batı Karadeniz`de lodostan, Marmara`nın Karadeniz kıyılarında tam kuzeyden 4 kuvvetinde esiyor. Yani 25 kilometreleri bulup biraz üzerine çıkacak." açıklamasında bulundu.

İstanbul

İstanbul`da 1 Ocak tarihinde karla karışık yağmur bekleniyor. Denize yakın ilçelerinde yağmur kendini gösterirken, rakımı yüksek olan yerlerde kar yağmaya devam edecek. 2 Ocak`ta hava sıcaklığı artıyor; 7 dereceye çıkacak. Salı günü havalar normale dönüyor, sıcaklık 9 derece.

Ankara

Yeni yılın ilk gününde Ankara`da havalar bulutlu. Sıcaklık değerleri -2 ila -5 derece arasında. Pazar günü Ankara`yı bulutlu hava beklerken, sıcaklık -2 derece. Pazartesi günü Ankara`yı soğuk bir gün bekliyor. Sıcaklık -5`e kadar düşecek.

İzmir

İzmir`de güneş tekrardan merhaba diyor. Yeni yılın ilk gününde sıcaklık 6 dereceye kadar çıkacak. Pazartesi günü sıcaklık 9 dereceye kadar çıkacak.

öne çıkanlar

Milli Piyango çekilişi sonuçlari

Milli Piyango`da ikramiye kazanan numaralar

Kaynak: CNNTURK.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —