İstanbulda bu hafta kar var mı? Meteoroloji gün verdi...

İstanbulda bu hafta kar var mı? Meteoroloji gün verdi...

İstanbul`da kar ne zaman yağacak? Yeni yıla sayılı günler kala binlerce insan bu sorunun yanıtını aradı. Bu hafta hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü`den İstanbul için kar ve hava durumu açıklaması geldi

26 Aralık pazartesi günü itibariyle Meteoroloji Genel Müdürlüğü`den İstanbul için açıklama geldi. İstanbul hava durumu nasıl? Soğukların artmasıyla birlikte kar yağış haberleri gelmeye başladı. Peki İstanbul`da kar ne zaman yağacak? Bu hafta İstanbul`da kar var mı? 2016`nın son günlerin kar yağış haberleri herkesi heyacanlandırdı. İşte İstanbul beş günlük haritalı hava durumu ve tüm detayları

İSTANBUL`DA BU HAFTA KAR VAR MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre İstanbul bu hafta karlı geçecek. İstanbul`da kar yağışı 28 Aralık çarşamba günü kendini sulu kar olarak göstermeye başlayacak. Sıcaklıkların ise sıfırın altına düşmesi bekleniyor.

istanbul-26-aralık-hava-durumu

İstanbul 27 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

27 Aralık salı günü itibariyle İstanbul hava durumu verilerine göre karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Sıcaklık en düşük -1 en yüksek ise 3 derece olacak.

İstanbul 28 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

28 Aralık çarşamba günü itibariyle İstanbul hava durumu verilerine göre kar yağması bekleniyor. Sıcaklık en düşük -4 en yüksek ise 1 derece olacak.

İstanbul 29 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

29 Aralık perşembe günü itibariyle İstanbul hava durumu verilerine göre karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Sıcaklık en düşük -5 en yüksek ise 0 derece olacak.

İstanbul 30 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

30 Aralık cuma günü itibariyle İstanbul hava durumu verilerine göre kar yağışı İstanbul`u terk ediyor. Sıcaklık en düşük -5 en yüksek ise -1 derece olacak.

İSTANBUL`DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Binlerce öğrenci bu sorunun yanıtını arıyor. İstanbul`da bu hafta 27 Aralık, 28 Aralık, 29 Aralık, 30 Aralık, okullar tatil olacak mı? Konuyla ilgili Valilikten resmi bir açıklama gelmemesine karşın İstanbul`da şuan için okulların tatil olması beklenmiyor. Valilik ve MEB`den İstanbul okul tatil haberiyle ilgili açıklama gelir gelmez haberimizden takip edebilirsiniz

Kaynak: HABER7.COM