Kayserililer Şehitler Tepesi?nde

Kayserililer Şehitler Tepesi?nde

Hain terör saldırısının ardından yüzlerce Kayserili Beşiktaş?taki Şehitler Tepesi?ne giderek lanet okudu. AK Parti Kayseri Milletvekili Dedeoğlu ?Bizi yıldıramazlar. Gün Türkiye olma günüdür? dedi

İstanbul`da Beşiktaş`ta 44 kişinin şehit olduğu bombalı saldırıya tepkiler çığ gibi sürüyor. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Beşiktaş`ta terör saldırısının yaşandığı Şehitler Tepesi`ni dün ziyaret etti. Dualar okudu. Kahraman`a Meclis Divan üyeleri ve İstanbul Valisi Vasip Şahin de eşlik etti. Terör örgütünün bitişinin başladığını belirten Kahraman, Türkiye`nin terörü yeneceğini ifade ederek "Bunlar sona ermenin yansımaları, yankıları. Kayseri hadisesinde de aynı senaryonun, aynı oyunun yansımaları var. Türkiye güçlü bir ülke. Tarihi misyonu büyük bir ülke. Hepsinin üstesinden geleceğiz" dedi.

44 BİN KARARANFİL
Saldırının gerçekleştiği Şehitler Tepesi`nde terörü lanetleyen Kayseri Dernekler Birliği`nden yüzlerce kişi ise ellerinde Türk bayraklarıyla "Kayseri burada, katiller nerede" sloganları attı. AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu ve dernek üyeleri hain saldırının meydana geldiği yerde Türkiye ve şehitler için dua etti. Dedeoğlu, "Bizi hiçbir zaman yıldıramazlar. Gün Türkiye olma günüdür. Devletimizin bu hainlere misliyle cevap vereceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Süs Ürünleri İhracatçılar Birliği ve Bitki Üreticileri Birliği üyeleri de Beşiktaş`taki Şehitler Tepesi`ne gelerek anma noktasına 44 şehit için 44 bin karanfil bıraktı. Süs Ürünleri İhracatçılar Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, "Çicek, barışı temsil ediyor, özgürlüğü temsil ediyor. Biz artık savaş istemiyoruz" dedi. Bitki Üreticileri Birliği Başkan Yardımcısı Savaş Akcan da "Hep beraberiz, yarınlarımızı çicek gibi yapacağız inşallah" diye konuştu.

SLOVENYA CUMHURBAŞKANI PAHOR`DAN ŞEHİTLERE ÇELENK
Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Beşiktaş`taki terör saldırısının gerçekleştiği Şehitler Tepesi`ni ziyaret etti. Şehitler Tepesi`nde anmaların yapıldığı alana çelenk bırakıp saygı duruşunda bulunan Slovenya Cumhurbaşkanı Pahor, daha sonra beraberindekilerle buradan ayrıldı.

Kaynak: SABAH.COM.TR



Anahtar Kelimeler: <html xmlns

genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.