Tarih: 13.12.2016 17:47

Türkiye Okçuluk Şampiyonu İhlas Eğitim Kurumları`ndan

Facebook Twitter Linked-in

Samsun`da düzenlenen 2016 Salon Federasyon Kupası Okçuluk Yarışmaları`nda İhlas Eğitim Kurumları öğrencisi milli okçu Mete Gazoz Genç Erkekler Kategorisi`nde Türkiye şampiyonu oldu.

Samsun TÜYAP Fuar alanında gerçekleştirilen ve 3 gün süren turnuvada genç erkekler klasik yayda mücadele eden Mete Gazoz, şampiyonluğa ulaşarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Bu yıl düzenlenen Rio Olimpiyatlarında Türkiye`yi temsil eden Gazoz, turnuvanın ardından yaptığı açıklamada yoğun bir antrenman döneminden geçtiğini ve bu şampiyonluktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Samsun`daki turnuva bizim için önemli bir tecrübe oldu

Gazoz`u başarısından dolayı tebrik eden İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, milli okçunun eğitim hayatına İhlas Eğitim Kurumları`nda devam etmesiyle okullarında okçuluğa ilginin arttığını söyleyerek, Mete sayesinde okullarımızda okçuluğa ilgi arttı. Öğrencilerimizin oluşturduğu İhlas Eğitim Kurumları Okçuluk Kulübü ile Samsun`daki turnuvaya katıldık. Bizim için önemli bir tecrübe oldu. Okullarımızda okuyan ama Mete gibi başka takımlarda mücadele eden öğrencilerimizi de turnuvada görmekten mutlu olduk şeklinde konuştu. - İSTANBUL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —