Milli Eğitim Müdürlerinden, Emniyet Müdürlüğüne Taziye Ziyareti

Milli Eğitim Müdürlerinden, Emniyet Müdürlüğüne Taziye Ziyareti

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, merkez ilçe milli eğitim müdürleri, imam hatip okulu idarecileri ve öğrencileriyle birlikte, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü?ne taziye ziyaretinde bulundu.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, merkez ilçe milli eğitim müdürleri, imam hatip okulu idarecileri ve öğrencileriyle birlikte, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü`ne taziye ziyaretinde bulundu.

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne`yi makamında ziyaret eden Müdür Koca, derin üzüntü içerisinde olduklarını belirterek, bu tür saldırıların hiçbir şekilde birlik ve beraberliğimizi bozamayacağını kaydetti. Emniyet teşkilatına minnettar olduklarını ifade eden Koca, Türkiye için canını veren şehitleri saygı ile andıklarını, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da millet olarak güvenlik güçlerin arkasında olduklarını söyledi.Koca, Emniyet Müdürü Şahne`ye şehit olan polisler için başsağlığı dileyerek, bu zor günlerde yanlarında olduklarını ifade etti.

Emniyet Müdürü Şahne ise mesai arkadaşlarını kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisinde olduklarını kaydederek, emniyet güçleri olarak terörle mücadeleye başta halkın huzur ve güvenliği için canla başla devam edeceklerini vurguladı. Bir daha bu tür elim terör olaylarının yaşanmaması temennisinde bulunan Şahne, hem kendileri hem de yüce Türk milleti için derin üzüntü kaynağı olan böyle bir hadisede eğitim camiasını yanlarında buldukları için milli eğitim müdürlerine teşekkür etti.

Şehit polisler için Kuran-ı Kerim`in okunduğu ziyarette, milli eğitim müdürleri tarafından `Hepimiz Biriz` adlı fotoğraf çalışması Emniyet Müdürü Şahne`ye hediye edildi. - MERSİN



Türk Kızılay'ın 'ilk yardım eğitimi'ne uluslararası tescil

Koç Üniversitesi 30. dönem mezunlarını verdi

İBB’den LGS tercih döneminde ücretsiz danışmanlık

Ortaöğretime geçiş tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı

LGS sonuçları açıklandı, tercihler başladı

MEB'den LGS tercih süreci için ebeveynlere yönelik kılavuz

2024-YÖKDİL/2 başvuruları başladı

Öğretmenler yaz dönemi mesleki çalışmada

ÖSYM, 2024-YKS ile güncelleme işlemlerini başlattı

Bakan Tekin, 'Dayanıklı Sınıflar Hareketi' eğitim kursunda

Balkan Üniversiteler Birliği’nin yeni başkanı Karadağ

'Yeşil Geleceğim, Ailem ve Ben' resim yarışması sonuçlandı

Minteks'e e-twinning projesi kapsamında ziyaret

İzmir'de ‘Dilimizin Zenginlikleri’ne kapanış

TÜBİTAK projelerinde Bursa'dan Türkiye derecesi elde edenlere teşekkür