Tarih: 11.12.2016 19:47

Şehidin 6 aylık ikizleri babasız kaldı

Facebook Twitter Linked-in

2 yıl önce polis memuru olan Nazif Emre Horoz, İstanbul Beşiktaş`da düzenlenen bombalı terör saldırısında şehit oldu. Şehit Horoz`un memleketi Konya`ya ateş düştü.

Şehit Horoz`un babası Mustafa Horoz`un, oğlunun yanında İstanbul`da taksi şoförlüğü yaptığı kaydedildi. Merkez Selçuklu İlçesi Cumhuriyet Mahallesi`ndeki komşuları, annesi Emin Horoz`un da, oğlunun acı haberini aldıktan sonra İstanbul`a gittiğini söyledi.

6 AYLIK İKİZ BEBEKLERİ YETİM KALDI

Şehit Horoz`un 2 yıl önce Nazife Horoz ile dünyaevine girdiği ve 6 ay önce de Erva ve Elif adında ikiz bebeklerinin olduğu bildirildi. 

Konya`nın Seydişehir İlçe nüfusuna kayıtlı olan şehit Horoz`un, Seydişehir`de oturan dedesi dedesi Ali Öztürk`ün, evinin önüne de taziye çadırı kuruldu.

KABRİ CENNET RUHU ŞAD OLSUN

Torununun şehit olduğu haberini sabah öğrendiğini belirten dede Ali Öztürk şunları söyledi: Torunum en son Konya`ya geldiğinde beni de ziyaret etti. Sohbet ettik. Dedim ki `Bak ben bekçilik yaptım bir sene. Önden gitme, arkadan gitme, ortadan git` dedim. Hatta `Önüne düşmüş yaralı varsa ona da yardımcı oluver ne olursa olsun adam` dedim. Bir daha da telefonla da görüşmedik. Sabah duydum şehit olduğunu, damat aradı, `Baba başkasından duyma benden duy, torunun Emre? yi kaybettik` dedi. Yapacak bir şey yok Allah kabri cennet, ruhu şad olsun.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —