Tarih: 08.12.2016 19:47

Kenan Işık'tan kötü haber geldi!

Facebook Twitter Linked-in

Türk sinema ve tiyatrosunun usta isimlerinden Kenan Işık, 2014`ün Mart ayında, İstanbul`da gittiği spor salonunda ayağının kayması sonucu yere düşerek başını çarparak girdiği komada yaşam mücadelesi 992 gündür sürüyor.

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

İki sene önce 21 Mart`ta gittiği spor salonundaki saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu yere düşen ve kafasına aldığı darbe sonrasında komaya giren Kenan Işık`ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Uzun bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya`ya bir kliniğe götürülen Kenan Işık`ın tedavisi şu an evinde devam ediyor.

BİLİNCİ KAPALI ŞEKİLDE UYUYOR

Hakkında bir süredir haber alınamayan Kenan Işık`ın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren yardımcısı Evde bilinci kapalı bir şekilde yatıyor, hastanedeki tedavisi evde devam ediyor demekle yetindi.

SCHUMACHER DE AYNI DURUMDA

Kenan Işık`la aynı kaderi paylaşan dünyaca ünlü Formula pilotu Michael Schumacher de 2013 Aralık ayında kayak yaptığı sırada kaza geçirerek başından ciddi şekilde yaralanmıştı. Uzun süre komada tutulan ve Cenevre`deki evinde rehabilitasyona tabi tutulan Schumacher`in sağlık durumuyla ilgili herhangi bir açıklama yok. Ailesi Schumacher`in durumunu gizli tutuyor. Ünlü sporcu tıpkı Kenan Işık gibi bilinci kapalı bir şekilde tedavi görüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —