Afyonkarahisar Şehidin Astsubay Kardeşi Keşke Senin Yerine Ben Öleydim

Afyonkarahisar Şehidin Astsubay Kardeşi Keşke Senin Yerine Ben Öleydim

Şehidin astsubay kardeşi: Keşke senin yerine ben öleydimFIRAT Kalkanı harekatında şehit olan piyade uzman çavuş 26 yaşındaki Ahmet Şahin, memleketi Afyonkarahisar`ın Çay İlçesi`nde toprağa verildi.

Şehidin astsubay kardeşi: Keşke senin yerine ben öleydim

FIRAT Kalkanı harekatında şehit olan piyade uzman çavuş 26 yaşındaki Ahmet Şahin, memleketi Afyonkarahisar`ın Çay İlçesi`nde toprağa verildi. Cenazeye katılan şehidin kardeşi astsubay Mahmut Şahin, Keşke senin yerine ben öleydim, orada ben yataydım ağabey dedi.

Suriye`nin El- Bab Bölgesi`nde bombalı araçla yapılan saldırıda şehit olan piyade uzman çavuş Ahmet Şahin`in cenazesi, Gaziantep`te düzenlenen törenin ardından memleketi Afyonkarahisar`a gönderildi. Şehidin cenazesi uçakla Afyonkarahisar Askeri Havalimanı`na, ardından karayoluyla Çay merkez Vakıf Mahallesi Emekliler Sokak`taki baba evine getirildi. Baba evinde kalabalıktan dolayı güçlükle ambulanstan indirilen şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, burada hazırlanan masaya konuldu. Helallik alınması sırasında şehidin babası İsmail Şahin, annesi Emine Şahin, kardeşi Mahmut Şahin ve eşi Şeyma Şahin tabuta kapanarak ağladı. Kardeşi ve eşi sık sık şehidin tabutunu öperken, baba ise Oğluma son bir kez sarılayım diyerek tabuta kapandı.

`KEŞKE SENİN YERİNE BEN ÖLEYDİM`

Şehidin cenazesi helallik alınmasının ardından gözyaşları arasında ambulansa bindirilerek, salavatlar eşliğinde Çay İlçe Meydanı`na getirildi. Meydanda yakınlarının tabuta sarılarak gözyaşı döktüğü cenazede görevliler şehidin ailesini güçlükle tabutun yanından ayrılmaya ikna etti. Şehidin özgeçmişinin okunmasının ardından cenaze namazı için saf tutuldu. Bu sırada ağlayan baba İsmail Şahin`i törene katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu sarılarak teselli etmeye çalıştı. Şehidin kardeşi astsubay Mahmut Şahin ise bu sırada, Keşke senin yerine ben öleydim, orada ben yataydım ağabey diye ağladı.

SON 1 YILDA 20`NCİ ŞEHİT

Afyonkarahisar Müftüsü Şükrü Kabukçu`nun kıldırdığı cenaze namazına Bakan Eroğlu`nun yanı sıra, Afyonkarahisar milletvekilleri Ak Partili Ali Özkaya ve Hatice Özkal, Vali Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar ve Çay protokoluyla yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Namazın ardından omuzlara alınan şehidin cenazesi, İlçe Mezarlığı`ndaki şehitlikte toprağa verildi. Piyade uzman çavuş Ahmet Şahin son 1 yıl içinde Afyonkarahisar`ın 20`nci, Çay`ın 5`inci şehidi oldu.



genç kızdan çıplak fotoğrafını istedi:

Fark şimdiden netleşti! Memur ve emekli maaşlarına enflasyon güncellemesi geliyor..

TSK`dan önemli başarı! PKK`nın "Ele geçirilmesi imkansız" dediği karargah kontrol altına alındı: 12 terörist öldürüldü..

Türkiye`de 4 Ekim günü koronavirüs nedeniyle 248 kişi vefat etti, 28 bin 810 yeni vaka tespit edildi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi..

Ünlü market zinciri Carrefoursa`dan kredi kampanyası! Sıfır faizle 40 bin lira verecek..

Sigaraya zam geldi, sosyal medya yıkıldı! Vatandaşlar birbirinden esprili paylaşımlar yapıyor

Böyle ölüm herkese nasip olmaz! Namaz kıldığı sırada secdedeyken vefat etti

Türkiye`nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satışa çıkarılıyor

Resmen kara pazartesi! İnternetteki aksaklık yüzünden onlarca İHA, patır patır halkın üzerine düştü..

e-Devlet`ten veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama..

WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü! Erişim sorunu için flaş açıklamalar

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

TÜRKİYEMİZİN GÜZEL YERLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ YERLİ VE YABANCI TURİSTLERE TANITACAĞIZ..

Karamürsel Kavakta polis noktası önünde maddi hasaarlı kaza meydana geldi.