Tarih: 08.12.2016 11:47

Engin Altan Düzyatan'ın merakla beklenen projesi belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

TRT 1`in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul`da oynayan Engin Altan Düzyatan`ın yeni projesi belli oldu. Oyunculuğu ve kişiliği ile 7`den 70`e bir çok insanın sevgisini kazanan Düzyatan milyon dolarlık bir projeyle dünyaya açılıyo

Hz. Muhammed?in ilk müezzini Bilal-i Habeşi`nin hayatını konu alan `Özgürlüğün Sesi Bilal` adlı animasyon filmi, önümüzdeki ay Türkiye`de izleyiciyle buluşacak.

Sözcü`de yer alan habere göre; İngilizce dublajda Ian Mcshane, Adewale Akinnuoye ve Andre Robinson gibi Hollywood isimlerinin yer aldığı filmin, Türkçe dublajı için birçok isimle görüşüldü. Yapım şirketi, filmin başkahramanı olan Bilal için `Diriliş Ertuğrul`un yıldızı engin altan Düzyatan ile anlaşma sağladı. Yakışıklı oyuncu, filmde ?Bilal` karakterine ses verecek.

Barajoun yapım şirketinin 30 milyon dolar bütçe ile hazırladığı filmde, Bilal-i Habeşi`nin çocukluğu ile başlayan ve özgürlük mücadelesi anlatılacak. 250 kişilik Hollywood`un dev animasyon ekibinin görev yaptığı Film, 500 sinemada vizyona girecek.

İLİŞKİLİ HABERLER


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —