Tarih: 07.12.2016 09:25

İşte Erhan Çelik ve Gülben Ergen'in gerçek boşanma sebebi

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz günlerde boşanma kararı alarak herkesi şaşırtmayı başaran Ergen ve Çelik çiftiyle ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Ayrılığa Ergen ile 3 oğlunun babası, 2012 yılında boşandığı Mustafa Erdoğan`ın sık görüşmesi sebep oldu. Buluşmalar herkesin gözü önünde İstinye ve Bebek`te yapılınca Çelik rahatsızlık duydu ve eşi Ergen`e birçok kez söyledi.

Çelik`in evi terk etmesine neden olan olaya Posta Gazetesi`nden Suna Akyıldız ulaştı.

İPLER KAPADOKYA`DA KOPTU

Olayın şahitlerinden gelen o şok bilgiler:

Tarih: Eylül 2016.

TRT`deki görevi sebebi ile Ankara`da yaşayan Çelik, Mahsun Kırmızıgül`ün çektiği, Ergen`in de oynadığı `Vezir Parmağı` filminin seti için Kapadokya`ya gitme kararı aldı.

Çelik, çekimler sebebi ile bir süredir görmediği eşine sürpriz yapmak istedi.

Film ekibinden sızan bilgiye göre; Çelik, Kapadokya`ya giderken, Ergen`in ilk eşi Erdoğan`dan olan oğulları; 9 yaşındaki Atlas ve 7 yaşındaki ikizleri Ares ile Güney`i de yanına aldı. Ergen, ailesini karşısında görünce çok sevindi. Bunu duyan Erdoğan`ın da, Oğullarımı göreceğim diyerek aniden Kapadokya`ya gelmesi ipleri kopardı.

Çelik, bu duruma çok sinirlendi ve Ankara`ya döndü. Hemen ardından da boşanma kararı aldı. Ergen, çok üzüldü ve araya biri erkek biri kadın iki aile dostunu soktu. Ancak Çelik, boşanma kararından vazgeçmedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —