Kayyum geldi, Suruç'un çehresi değişti

Kayyum geldi, Suruç'un çehresi değişti

İçişleri Bakanlığınca KHK kapsamında belediyeye görevlendirmenin yapıldığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi, 3 ayda temiz bir çehreye kavuştu.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname kapsamında Suruç Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Tarık Açıkgöz, ilçenin kötü görüntüsünün tarihe karıştığını bildirdi.

HER ALANDA ÇALIŞMA

Suruç Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, hizmetlerin arttığı ve adeta şantiyeye çevrilen Suruç`ta, caddelerden sokaklara, parklardan yollara kadar her bölgede çalışma yürütülüyor.

ÖZEL EKİP KURULDU

Açıkgöz`ün talimatıyla temizlik seferberliği başlatılan Suruç`ta, kurulan özel ekip sayesinde her bölgede halkın talepleri karşılanmaya çalışılıyor.

Suruç Belediye Başkan Vekili Açıkgöz, ilçede her alanda çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, şunları kaydetti: Suruç`ta artık bildik görüntülerden eser yok. Suruç adeta şantiyeye dönüştü. Halkımızın temiz ve düzenli bir ilçe hayalini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Suruç`ta artık çöpleri alınmadığı için kötü kokan sokaklar, pislikten geçilmeyen caddeler, sineklerle boğuşan mahalleler tarihe karıştı. Şimdilerde ana arterler başta olmak üzere okullar ve çevresinde çarşı ve pazarlarda şimdiye kadar bir kez bile hizmet görmeyen noktalara belediye ekiplerimiz hizmet götürmeye devam ediyor. Gerek sosyal medyadan gerekse de beyaz masa birimimize vatandaşımızın gönderdiği başarı ve tebrik mesajlarından dolayı teşekkür ediyorum.



Rus ajansı: FETÖ'nün suikasti olabilir

Türkiye'den Moskova kararı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le telefonda konuştu

Başbakan Yıldırım?dan Rus Büyükelçi?ye suikast açıklaması

Kurtulmuş: Rus halkına başsağlığı diliyorum

Malatya'da FETÖ operasyonu: 20 polis tutuklandı

HDP Eskişehir il eşbaşkanları tutuklandı

Dışişleri Bakanlığı Ürdün?de gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı

Halep için telefon diplomasisi

Erdoğan: Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz

Bakan Çelik Twitter'dan uyardı

Çavuşoğlu, İranlı mevkidaşı Zarif ile telefonda görüştü

Numan Kurtulmuş: Referanduma doğru gidiyoruz!

Bahçeli?den sağduyu çağrısı

Bakanlar Kayseride