Hereke`nin Yeni Yaşam Alanı Ahmed-i Hani Parkı Olacak

Hereke`nin Yeni Yaşam Alanı Ahmed-i Hani Parkı Olacak

Körfez Belediyesi tarafından Yukarı Hereke bölgesinde yeni bir park alanı daha inşa ediliyor.

Körfez Belediyesi tarafından Yukarı Hereke bölgesinde yeni bir park alanı daha inşa ediliyor.

Körfez Belediyesi, Yukarı Hereke bölgesine değer katacak Ahmed-i Hani Parkı projesinin çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kent insanı için kolay ulaşılabilir yapısıyla tam bir dinlenme alanı kimliğine kavuşturulacak Ahmed-i Hani Parkı 3 etaptan oluşacak. 8 bin metre kare alan üzerine inşa edilecek parkının birinci etabında otopark, bay-bayan mescitler, halka açık tuvaletler yer alacak. Bunun yanı sıra her ayrıntının hesap edildiği projede vatandaşların cemiyetlerini yapabilmesi, özel günlerini düzenleyebilmesi için 200 kişilik çok amaçlı bir salon ve kır düğünleri için de bir alan oluşturulacak.

Her şeyin düşünüldüğü projenin ikinci etabında çocuklar için oyun grupları, vatandaşların vakit geçirebilmeleri için dinlenme ve şömine tasarımıyla piknik alanları, kamelyalar yapılacak. Bir yamaç üzerine kurulacak olan ve yapımı hızla devam eden Ahmed-i Hani Parkı`nın üçüncü etabında insanların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için sağlık aletleri ve alanın, halkın güvenliği için bir güvenlik kulübesi de yer alacak.

Çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü belirten Belediye Başkanı İsmail Baran bölge halkının da yeni yaşam alanından rahatlıkla yararlanacağını ifade etti. Körfezlilerin her güzelliği hak ettiğini de söyleyen Başkan Baran, İnsanlar buraya yaya olarak ulaşabilecekler ve güzelce zaman geçirip dinlenebilecekler. Vatandaşlarımıza nefes alabilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Mahallelerde hemşehrilerimizin yararlanabilecekleri spor mekanlarını oluşturuyoruz. Sağlıklı ve sporcu bir nesil yetiştirmek ve semtlerimizde bunların yapılması önemli şeklinde konuştu. - KOCAELİ



Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı?

Çeyrek final maçı Berlin uçuşlarını yüzde 550 artırdı

Seyahatsever gençlere çağrı

Down sendromlu çocuklar eğlenceli gün yaşadı

10 yenilikçi girişim PİLOT ile geleceğe hazırlanıyor

 Özel gereksinimli çocuklara mezuniyet şenliği

Haftanın son iş günü hava nasıl olacak?

'Solve for Tomorrow'da ödül zamanı

Yeşilay'ın münazarasında Bursa başarısı

Şirketler yatırımı mavi yakalı çalışana

Depremzede mimarlık öğrencilerine staj desteği

AKOM uyardı: Akşam şiddetini artıracak

Uluslararası Rotary 2440. Bölge’den kararlılık mesajı: 2026 yılında...

e-Devlet'ten 235 bine yakın kişiye engelli kartı verildi... Başvuru nasıl yapılıyor?

Yeşilay'ın mücadelesine gençlerden destek