Eşyaları müzayedede satılacak

Eşyaları müzayedede satılacak

Dünya tarihinin efsane sporcuları Muhammed Ali ve Pele'nin eşyaları ABD'nin Los Angeles kentindeki bir etkinlikte açık artırmayla satılacak.

Dünya tarihinin efsane sporcuları Muhammed Ali ve Pele`nin eşyaları ABD`nin Los Angeles kentindeki bir etkinlikte açık artırmayla satılacak.

Yıldız isimlerin eşyalarını açık artırmayla satan Julien`s Auction`ın internet sitesinden yapılan açıklamada, Simgeler ve İdoller: Spor 2016 (Icons and Idols: Sports 2016) adlı açık artırma etkinliğinin 3 Aralık Cumartesi günü ABD`nin Los Angeles kentinde görücüye çıkacağı bildirildi.

Açıklamada, ABD`li efsane boksör Muhammed Ali ve dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Brezilyalı Pele`ye ait eşyaların satılacağı koleksiyonlar, müzayedenin en önemli parçaları olarak gösterildi.

Muhammed Ali`nin koleksiyonunda, kitaplar, posterler, imzalanmış boks eldivenleri ve ünlü aktör John Travolta ile üstünde akşam yemeği yediği imzalı masa örtüsü gibi ilginç eşyalar yer alırken, Pele`nin koleksiyonunda madalyalar, imzalı formalar, efsane futbolcunun pasaportu gibi farklı eşyalar bulunuyor.



Anahtar Kelimeler: Muhammed Ali YAŞAM Haberleri

İsmail Türkoğlu'ndan Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret

İsmail Türkoğlu’ndan Bursa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Sayın Ayhan Sarsıcı’ya Ziyaret

Rüya Kapanı Modelleri ile Ev Dekorasyonuna Mistik Bir Dokunuş

Isparta'da Şehitlerimiz için Anlamlı Etkinlik!

İbrahim Çalışkan genç yaşta hayatını kaybetti!

Isparta’da emekli Polis Memuru yaşamını yitirdi

Türkoğlu, Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanan Sn. Mahmut Demirtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Türkiye'nin kar haritası yayınlandı!

Isparta Halkı Çamurlu ve Kirli Sular Nedeniyle Yeni Bir Günlük Rutin Kazandı

Isparta'nın Doğa Harikası Kovada Gölü Kuruyor!

Emekli polis memuru Ali Ünal, vefat etti!

Türk Telekom’a Avrupa birinciliği

Ankara'da iş yurtları ürün ve el sanatları fuarı açıldı

İETT kapılarını patili dostlara açtı

Prof. Dr. Tarhan: Yalnızlık madde kullanımını tetikliyor!