Doğal Yaşam Çiftliği`nin Temeli Atıldı

Doğal Yaşam Çiftliği`nin Temeli Atıldı

İnegöl Belediyesi tarafından Alibeyköy Mahallesi`nde hayata geçirilmek üzere projelendirilen `Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliği`nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

İnegöl Belediyesi, vatandaşların şehrin gürültü ve stresinden uzaklaşarak eğlenceli ve doğayla iç içe vakit geçirebilecekleri yeni bir projenin daha startını verdi. Atatürk`ün isteği üzerine Milletvekili olarak TBMM`de 5. Dönem Bursa Milletvekilleri arasında yer alan ve aynı zamanda meclisteki 17 kadın Milletvekilinden biri olan İsaören Mahallesinden Şekibe İnsel`in ismini taşıyacak Doğal Yaşam Çiftliği`nin temeli bugün düzenlenen törenle atıldı. Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliği`nin yaz aylarına kadar tamamlanarak hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

SÖZ VERİPTE YERİNE GETİRMEDİĞİMİZ BİR HİZMETİMİZ OLMADI

Alibeyköy Mahallesinde hayata geçirilecek olan projenin temel atma töreni, bugün saat 14.30`da gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte çok sayıda davetlinin katıldığı tören, İstiklal Marşının okunması ile başladı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, davetlilere yönelik bir konuşma yaptı. Doğanın güzelliklerini bizlere sunacak, şehir hayatının keşmekeşliğinden bizleri bir nebzede olsa uzaklaştıracak ve çocukların doğayla bütünleşmesini sağlayacak Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliğinin temel atma töreni için bir araya geldiklerini kaydeden Aktaş, İnegöl Belediyesi olarak rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanında Sosyal Belediyeciliğin gereklerini bir bir yapmaya çalışıyoruz. Şehrin dört bir tarafında 7/24 vatandaşlarımıza hizmet götürmenin telaşı içerisindeyiz. Tüm gayemiz hemşerilerimizin yaşamaktan mutluluk duyacakları bir şehri ortaya çıkarmak. Göreve geldiğimiz 2004 yılından beri şehrimizin önemli değerleri ile birlikte bölgesinde aranan ve her an takip edilen bir marka şehri öne çıkarmak için uğraş vermekteyiz. Hamdolsun bugüne kadar insan odaklı bir hizmet anlayışı ile alt yapıdan üst yapıya, eğitimden spora, kültürden sanata, sosyal hayatın her noktasında dokunmadığımız ve seçim beyannamemizde yer alıpta yerine getiremediğimiz bir hizmetimiz olmadı. Biz her zaman halkımızın yanında olmaya çalıştık. Halkın gücüne inanarak; onlardan aldığımız güçle gece gündüz demeden hizmetlerimize devam ediyoruz. Daha yapacak çok işimiz var. Biz biliyoruz ki halkımız bizim yanımızda oldukça üstesinden gelemeyeceğimiz ve yerine getireceğimiz bir iş olamaz dedi.



Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı?

Çeyrek final maçı Berlin uçuşlarını yüzde 550 artırdı

Seyahatsever gençlere çağrı

Down sendromlu çocuklar eğlenceli gün yaşadı

10 yenilikçi girişim PİLOT ile geleceğe hazırlanıyor

 Özel gereksinimli çocuklara mezuniyet şenliği

Haftanın son iş günü hava nasıl olacak?

'Solve for Tomorrow'da ödül zamanı

Yeşilay'ın münazarasında Bursa başarısı

Şirketler yatırımı mavi yakalı çalışana

Depremzede mimarlık öğrencilerine staj desteği

AKOM uyardı: Akşam şiddetini artıracak

Uluslararası Rotary 2440. Bölge’den kararlılık mesajı: 2026 yılında...

e-Devlet'ten 235 bine yakın kişiye engelli kartı verildi... Başvuru nasıl yapılıyor?

Yeşilay'ın mücadelesine gençlerden destek