Tarih: 27.11.2016 21:46

Bekir Bozdağ'dan AB'ye sert tepki

Facebook Twitter Linked-in

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye aleyhine eylem ve söylemde bulunan herkesin itibar gördüğü güvenli bir sığınak olan AB, Türkiye`ye ayar veremez. Bilinmeli ki Türkiye, bugününe ve yarınına dair kararları kendi verecek, emin adımlarla ve daha da güçlü bir şekilde geleceğe yürüyecektir. ifadesini kullandı.

Bozdağ, Avrupa Parlamentosu`nun (AP) Türkiye kararını sosyal medya hesabı Twitter üzerinden değerlendirdi.

AP`nin, Türkiye-AB müzakere sürecini dondurma kararını, CHP, HDP, PKK, FETÖ ve Türkiye düşmanlarını haklı görerek, Türkiye`yi suçladığını belirten Bozdağ, bunlardan hiçbirinin, 53 yıldır Türkiye`yi bekletmekle, çok yüzlü, samimiyetsiz ve haksız davranmakla AB`yi ve Avrupa Parlamentosu`nu suçlamadığını ifade etti.

AB TÜRKİYE`YE AYAR VEREMEZ

Siyasi ve ekonomik kriterleri yerine getirmemiş pek çok ülke AB`ye alınırken, Türkiye`nin üyeliğe kabul edilmemiş olmasının sorgulanmadığına dikkati çeken Bozdağ, Türkiye aleyhine eylem ve söylemde bulunan herkesin itibar gördüğü güvenli bir sığınak olan AB, Türkiye`ye ayar veremez. Bilinmeli ki Türkiye, bugününe ve yarınına dair kararları kendi verecek, emin adımlarla ve daha da güçlü bir şekilde geleceğe yürüyecektir. değerlendirmesini yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —