Erkan Eğitim Kurumlarından Çukurova`da Yeni Yatırımlar Müjdesi

Erkan Eğitim Kurumlarından Çukurova`da Yeni Yatırımlar Müjdesi

Şanlıurfa Teknik Meslek Lisesi ile Adana dışında da yatırım gerçekleştiren Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Hatipoğlu, Çukurova bölgesindeki yatırımlarını, Türkiye?nin yatırıma büyük ihtiyaç duyduğu şu günlerde de sürdürecekleri müjdesin

Şanlıurfa Teknik Meslek Lisesi ile Adana dışında da yatırım gerçekleştiren Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Hatipoğlu, Çukurova bölgesindeki yatırımlarını, Türkiye`nin yatırıma büyük ihtiyaç duyduğu şu günlerde de sürdürecekleri müjdesini verdi.

Serdar Hatipoğlu, Hilton Otel`de Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen kutlama gecesine katıldı. Programa eşi ile birlikte katılan Hatipoğlu, Elektrik Elektronik, Kimya, Makine, Tekstil ve Yenilebilir Enerji alanlarında eğitim öğretim hizmeti veren Teknik Meslek Lisesi ile Peygamberler Şehri Şanlıurfa`da olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Hatipoğlu, öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada, Bu gecenin anlamı olan değerli öğretmenlerimiz; Şanlıurfa Erkan Teknik Meslek Lisemizde bugünden sonra geleneksel hale gelecek olan 24 Kasım Öğretmenler Günü gecesinde, sizleri tek tek kutluyorum dedi.

Öğretmenliğin özveri, sabır, sevda mesleği olduğunu vurgulayan Hatipoğlu, Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenleri, şehit ve gazileri şükranla andığını ifade etti.

29 yıllık köklü kurum

Serdar Hatipoğlu, Erkan Eğitim kurumlarının temelinin 29 yıl önce babaları tarafından kurulduğunu hatırlatırken, şu anda üç kardeş olarak babalarından aldıkları bayrağı taşıdıklarını ifade etti. Yeni yatırımların müjdesini de veren Hatipoğlu, İnşallah gelecek yıl 30. yılımızı kutlayacağız. 29 yılda eğitim alanında birçok yeniliğe imza attık. Ama hiçbir zaman kazandığımız parayı eğitim dışında bir işe yatırmadık, çıtayı her zaman yükseltme çabasında olduk. Eğitim kurumlarımızda şu anda eğitimin 26 alanında, yılda 15 binin üzerinde öğrenciye eğitim-öğretim hizmeti sunuyoruz ifadelerini kullandı

Yatırım Müjdesi

Yatırımların Çukorova Bölgesi`nde gerçekleştirileceği mesajını da veren Hatipoğlu,Gelecek eğitim öğretim yılında yani 30. yılımızda Çukurova bölgesinde yeni yatırımlarımız hizmete açılmış olacak. İnşallah ilerleyen dönemlerde darısı Şanlıurfa`ya da olur. Hepinize yönetim kurulumuz adına sevgilerimi ve şükranlarımı sunuyorum şeklinde konuştu.

Başarının Sırrı

Hakipoğlu, özellikle eğitim alanında başarılı olmalarının sırrını ise Zaman zaman dost sohbetlerinde bize, bu kadar geniş yelpazesi olan alanda nasıl başarılı olduğumuz soruluyor. Biz de üç kardeş omuz omuza verip güçlerimizi birleştirdiğimizi söylüyoruz. Ama bir de perdenin arkasında görünmeyen güçlerimiz var. İşte o görünmeyen güçler sizlersiniz, gizli kahramanlarımızsınız. Güçlü eğitim kadromuz bizim başarımızdaki en büyük etkenlerdir. Başarımızın sırrı da sizlersiniz diyerek anlattı.

Şanlıurfa`da ilk

Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi Kurucu Temsilcisi Mehmet Ramazan Kurul ise, Şanlıurfa`da bir ilk olmanı gururunu yaşadıkların vurgulayarak, daha birinci yılda binin üzerinde öğrenci ile eğitim-öğretime açıldıklarını söyledi. Büyük bir aile olduklarını belirten Ramazan Kurul, modern kampüs, günün son eğitim-öğretim teknolojisine sahip dersliklerle alanlarında en iyi eğitimi verme çabasında olduklarını söyledi. Kurul, güçlü bir eğitim kadrosuna sahip olduklarına dikkat çekerek, tüm öğretmenlerini özverili çalışmalarından dolayı kutlayarak, teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından öğretmenler, müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek, Erkanlı olmanın farkını ve gururunu yaşadı. - ŞANLIURFA



Türk Kızılay'ın 'ilk yardım eğitimi'ne uluslararası tescil

Koç Üniversitesi 30. dönem mezunlarını verdi

İBB’den LGS tercih döneminde ücretsiz danışmanlık

Ortaöğretime geçiş tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı

LGS sonuçları açıklandı, tercihler başladı

MEB'den LGS tercih süreci için ebeveynlere yönelik kılavuz

2024-YÖKDİL/2 başvuruları başladı

Öğretmenler yaz dönemi mesleki çalışmada

ÖSYM, 2024-YKS ile güncelleme işlemlerini başlattı

Bakan Tekin, 'Dayanıklı Sınıflar Hareketi' eğitim kursunda

Balkan Üniversiteler Birliği’nin yeni başkanı Karadağ

'Yeşil Geleceğim, Ailem ve Ben' resim yarışması sonuçlandı

Minteks'e e-twinning projesi kapsamında ziyaret

İzmir'de ‘Dilimizin Zenginlikleri’ne kapanış

TÜBİTAK projelerinde Bursa'dan Türkiye derecesi elde edenlere teşekkür