Tarih: 23.11.2016 10:23

TEOG Matematik sınavı yorumları! Zor muydu kolay mıydı

Facebook Twitter Linked-in

23 Kasım TEOG Matematik sınav yorumlarını sizler için derledik. 2016 yılı TEOG sınavı 1.dönem Matematik dersi yorumlarını haberimizin alt bölümünde yer alan yorum bölümünden değerlendirebilirsiniz. İşte TEOG Matematik sınavı yorumları 

TEOG sınavı bugün yapıldı. TEOG Matematik sabah oturumunda 8. sınıf öğrenciler ter döktü. Peki TEOG Matematik soruları nasıldı? TEOG Matematik soruları kolay mıydı yoksa zor muydu? Öğrenciler ve veliler TEOG Matematik sınavını yoruluyor.

TEOG MATEMATİK SINAVI YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Siz de 2016 TEOG Matematik sınavı sorularının yorumlarını haberimizin yorum bölümüne yazın milyonlar TEOG soruları ve yorumlarını okusun.

Matematik

1- Çarpanlar ve Katlar

2- Üslü İfadeler

3- Kareköklü İfadeler

TEOG MATEMATİK SINAVINA NASIL ÇALIŞILMALI?

MATEMATİK: Matematik soruları temelde dört işleme (toplama-çıkarma-çarpma-bölme) dayanır. Öğrenciler kolay sorularda dahi hızlı ve aceleci davrandığından en basit dört işlemlerinde maalesef hata yaparlar.

Bu nedenle soruları sakin ve soğukkanlı bir şekilde yapmalı ve doğru cevabı bulduktan sonra mümkünse cevabı tersten giderek kontrol etmeliyiz. Bazı sorularda soruya şıklardan gitmekte matematik sınavlarındaki çözüm yollarındandır. Yapmakta zorlandığınız sorularda bu şekilde kolaylıkla çözüm bulabilirsiniz.

Formüle dayalı bir konuda mutlaka o konuya ait tüm formül ve yöntemleri kitapçığa yazınız. Bu size çözümde kolaylık sağlayacaktır. Yoruma dayalı matematik sorularında soru dikkatle okunmalıdır. Soruda bize verilen veriler soru kitapçığı üzerinde temize çekilerek yeniden yazılmalıdır.

Bu şekilde çözüme daha rahat ulaşabiliriz. Soru kökünde verilen ve tırnak işareti ile belirtilen veya koyu yazılan ?en az? , ?en çok? gibi ifadelere dikkat etmeli özellikle o kelimenin altı çizilmelidir. TEOG sınavında yanlış cevapladığınız sorularınız, doğru cevaplara etki etmeyeceğinden sona bıraktığınız sorularda cevap şıklarında eleme yapmaya çalışarak ikiye düşürün ve daha sonra aklınıza en çok uyan şıkkı işaretleyin.

TEOG SINAVI SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

3 Kasım Çarşamba günü yapılan TEOG sınavı Matematik dersi saat 10:10`da başladı. 20 sorunun sorduğu sınav 40 dakika sürdü ve öğrenciler 10:50`de sınavını noktalandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —