EKONOMİ

EKONOMİ Haberleri

Paykasa Güvenli Alışveriş

Paykasa Güvenli Alışveriş

Bilindiği üzere internet kullanımı pek çok avantajı da beraberinde getirmekte

Bilindiği  üzere  internet  kullanımı  pek çok avantajı  da beraberinde getirmekte. Alışverişlerin bu  platformlarda yapılması bir yandan  kolaylık sağlasa da, bir yandan da  dikkatli davranılmazsa bir takım sorunlarla karşılaşmak olası bir durumdur. Tüm dünya ülkeleri tarafından sıklıkla kullanılan ülkemizde de, son zamanların vazgeçilmezi olarak karşımıza çıkmakta. Son derece kolay kullanım kolaylığı olan paykasakart, güvenli alışverişler için bulunmaz bir fırsat. Tek kullanımlık olduğu için bilgilerinizi karşı tarafın görmesi mümkün değildir. Kredi kartı ile yapılan alışverişlerde kişisel bilgilerin karşı tarafa gönderildiği  durum  söz   konusu  iken  bu  karta  sahip  olmak alınabilecek en doğru karardır.

Burada dikkat edilmesi gereken en önemli konu,  kartı satın alacağınız sitelerin güvenilir, canlı  destek verebilen, belgeli sitelerden alınmasıdır. İnternet  üzerinde pek çok firma mevcut. Sıkı bir araştırma içine girmeli en doğru firmayı seçmelisiniz. Hızlı kullanımı sayesinde  paykasa bozdurma  pek  çok  tüketici tarafından tercih edilmekte. Bu sistem uygulaması nasıl yapılmakta?  Öncelikle ön ödeme koşullarında bu karta sahip olmanız gerekmekte. 16 haneli pin  kodu  ile  yaptığınız alışverişlerde kullanılmakta. Yatırdığınız kadar harcama yaptığınız için  kredi  kartında  olduğu  gibi  faiz  ödemezsiniz.

Alışveriş sitelerinin yanı sıra, oyun, e-ticaret platformlarında da rahatlıkla kullanılan bu kart ile kişisel bilgilerinizi koruma altına alabilirsiniz. Sanal ortamlarda sorunsuz bir ödeme seçeneği sunan paykart  ile güven ve huzuru bir arada yaşarsınız. Ayrıca tek  kullanımlık  bir kart olması nedeniyle çalınma riski asla yoktur. Kredi kartı ödemelerini gerçekleştirmeden önce  pek  çok bilgiyi  karşı tarafa aktarma durumumda olduğumuz için oldukça zaman harcarız. Oysa; bu kart ile hem hızlı, hem de pratik alışverişler yapabilme imkanımız olduğu için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.  Sizde; güvenli ödeme fırsatı olan bu kartı satın alabilir, sorunsuz  alışverişler  yapmanın  keyfini  çıkarabilirsiniz. Vergi mükellefi güvenilir 7 gün 24 saat 4 yabacı dilde canlı destek hizmet. http://www.paykasakartsatinal.gen.tr/

İlandır.



Haziran ayında oda fiyatlarında %73 artış yaşandı!

Suudi müteahhitler Türk müteahhitlerle buluştu

Kervan Gıda’nın cirosuna 35 milyon dolar katkı

Dış ticaret verileri açıklandı

Kağıt cinsi eşyalar için korunma önlemi getirildi

Denizlerdeki liderliği 5 yıldır aralıksız sürdürüyor

Yİ-ÜFE aylık ve yıllık artışta

Enflasyonda Haziran verileri açıklandı... TÜİK yüzde 71,60, ENAG yüzde 113,08!

Bakan Şimşek: Dezenflasyon süreci başladı

Genç yetenekleri kazanan Türkiye’nin en iyi işverenleri belli oldu

Akaryakıt fiyatlarında zam bugün belli olacak mı?

Seğmen Gıda halka arzla yeni yatırımlar yapacak

Nükleer sektörün oyuncuları İstanbul'da... 16 büyük reaktör kurulacak

THY'den kargo uçağı filosuna 4 ilave sipariş

Erkan Kadı : "Ülkemizi  yerel ve uluslararası arenada temsil edeceğim"