Bahçeşehir Okulları Geleceğin Eğitim Yöneticilerini Seçiyor

Bahçeşehir Okulları Geleceğin Eğitim Yöneticilerini Seçiyor

Türkiye`nin önde gelen eğitim kurumları arasında yer alan Bahçeşehir Okulları ve BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi işbirliği ile hayata geçirilen `Yönetici Yetiştirme Programı` 10 Aralık`da başlıyor.

Türkiye`de kaliteli eğitimin öncüsü olan Bahçeşehir Okulları ve BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi öğretmen ve eğitim yöneticisi yetiştirmeye ve mesleki gelişimlerini desteklemeye devam ediyor. 10 Aralık 2016 ile 10 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan `Yönetici Yetiştirme Programı`na katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenler Bahçeşehir Okulları web sitesi (www.bahcesehir.k12.tr) üzerinden ilgili formları doldurarak başvurularını gerçekleştirebilecekler. Son başvuru tarihi 27 Kasım 2016 olan Yönetici Yetiştirme Programı, belirtilen tarihler arasında her Cumartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş yerleşkesinde gerçekleşecek.

Her yıl BAU Eğitim Bilimleri Fakültesinden aldığı destekle öğretmenlerine yönelik düzenli olarak gerçekleştirilen yoğun hizmet öncesi ve hizmet içi eğitimler ile okullarındaki eğitimcilerin gelişimine verdiği önemi ortaya koyan Bahçeşehir Okulları Yönetici Yetiştirme Programı ile ülkemizin insan kaynağına da katkı sağlamayı hedefliyor.

Bahçeşehir Okulları, Devlet Okulları ve Özel Eğitim Kurumlarında görev yapan Müdür Yardımcıları, Zümre Başkanları ve öğretmenlerin başvurabileceği Yönetici Yetiştirme Programını tamamlayan eğitimciler; Bahçeşehir Okulları`nın Türkiye genelindeki yeni kampüslerine yönetici olarak yerleştirilecek.



Öğrencilere 'zanaat atölyeleri' açıldı

Ankara Üniversitesi mezunlarını uğurladı

KPSS sınava giriş belgeleri erişime açıldı

17 binden fazla çocuk “Enerji Okuryazarlığı” eğitimi aldı

LGS’de şampiyon Yenişehir’den

Okula yeni başlayacakların kayıtları adrese dayalı yapıldı

Türk Kızılay'ın 'ilk yardım eğitimi'ne uluslararası tescil

Koç Üniversitesi 30. dönem mezunlarını verdi

İBB’den LGS tercih döneminde ücretsiz danışmanlık

Ortaöğretime geçiş tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı

LGS sonuçları açıklandı, tercihler başladı

MEB'den LGS tercih süreci için ebeveynlere yönelik kılavuz

2024-YÖKDİL/2 başvuruları başladı

Öğretmenler yaz dönemi mesleki çalışmada

ÖSYM, 2024-YKS ile güncelleme işlemlerini başlattı