Manisa'da 500 polisle huzur operasyonu

Manisa'da 500 polisle huzur operasyonu

Manisa'da bin 500 polisin katıldığı huzur operasyonunda 17 ilçede denetim yapıldı, hakkında yakalama kararı bulunan 20 kişi gözaltına alındı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı, aralarında çevik kuvvet, motorize, trafik ve asayiş ekiplerinin bulunduğu bin 500 polis, 17 ilçede, toplam 30 farklı noktada asayiş uygulaması yaptı. `Huzur 45` adı verilen uygulamada, eğlence mekanlarında çalışanların ve müşterilerin kimlik sorgulaması yapıldı. Yaklaşık 3 saat süren uygulamada, 213 araç didik didik arandı, çok sayıda vatandaşa GBT sorgusu yapıldı.


Uygulamada 2 bin 353 kişinin kimlik sorgulaması yapılırken, haklarında arama kararı bulunan 20 kişi gözaltına alındı. 2 işyerine de idari para cezası uygulandı. 

Emniyet müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların huzur içinde yaşamaları için bu tür uygulamaların kararlılıkla süreceğini belirtti.



İki uyuşturucu baronu paketlenip Türkiye’ye getirildi

İstanbul Maltepe'den şiddetle mücadelede örnek adım

5 ilde kumar ve dolandırıcılık operasyonu: 16 tutuklama

İstanbul’da dev uyuşturucu operasyonu!

Gümrük Muhafaza Ekipleri Üç Farklı Operasyonda 1,3 Ton Uyuşturucu Ele Geçirdi

Son bir ayda nitelikli dolandırıcılığa 206 tutuklama

Siber Suçlarla Mücadelede 567 Şüpheli Yakalandı

Isparta'da Görevli Polis Memuru Hayatını Kaybetti

Polis Memuru Serdar Gülcan Hayatını Kaybetti

Antalya BİK Müdürü İdris Cirit’in Acı Günü!

Özcan Dirmilli evinde yanmış halde bulundu

Bursa İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nü Ziyaret EttiK

Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Tamer Peker hayatını kaybetti!

Genç Yaşta Hayatını Kaybetti

Isparta'da halı sahada kalp krizi geçiren avukat, hayatını kaybetti