Başkan Kamil Saraçoğlu: Şehzadeler Parkı`nı Yaşam Alanı Yapacağız

Başkan Kamil Saraçoğlu: Şehzadeler Parkı`nı Yaşam Alanı Yapacağız

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Akkent Mahallesi?ndeki Şehzadeler Parkı?nı yaşam alanı yapacaklarını ifade etti.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Akkent Mahallesi`ndeki Şehzadeler Parkı`nı yaşam alanı yapacaklarını ifade etti.

Macera Parkı`nın açılış törenide konuşan Başkan Saraçoğlu, 1 milyon metrekare alanda hem kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor hem de parkları kazandırarak, Kütahyalıların Şehzadeler Parkı`na geldiği andan itibaren bir gün boyunca huzurlu bir ortamda vakit geçirebilecekleri bir ortam hazırlıyoruz. 0 yaştan 90 yaşa kadar kafeleriyle, parklarıyla, eğlence alanlarıyla herkesin dinlenip eğlenebileceği bir mekan oluşturuyoruz. Bir diğer yandan Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu`nun talimatıyla artık ihale aşamasına geldi bu alanda 2,5 kilometrelik, 40-50 metre genişliğinde bir kanal projemiz var. Bisiklet ve yürüyüş yollarıyla bir mekanı inşallah Kütahya`ya kazandıracağız. Hemen yanı başında suni gölleri düzenleyerek SUKAY Projesini bu bölgeye kazandırarak burasını bir yaşam alanı haline getireceğiz diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA