Tarih: 14.11.2016 19:22

Demirtaş'ın avukatı cezaevine sokarken yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi`nde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Milletvekili Abdullah Zeydan ile görüşmeye gelen avukat F.L.`nin üzerinde, cezaevine girerken 1 cep telefonu bulundu.

Haklarında açılan terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 4 Kasım günü Diyarbakır`dan Edirne`ye getirilerek F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi`ne konuldu. Demirtaş`tan 2 gün sonra da aynı cezaevine tutuklanan Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan da aynı cezaevine getirildi. Demirtaş ve Zeydan`ı cumartesi günü saat 14.50`de ziyarete avukatlarından F.L., geldi. F.L.`nin cezaevine girişi sırasında üzerinde bir cep telefonu bulundu.



CEZAEVİNDEN AÇIKLAMA!

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu`nda 12 Kasım 2016 günü saat 14.50 sıralarında PKK silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklu bulunan S.D. ve A.Z. ile görüşmek için gelen avukat F.L.`nin X-Ray cihazından geçirilen montunun yan dış cebi içerisinde 1 adet cep telefonu, telefona takılı 1 adet sim kart ve 1 adet hafıza kartı bulunduğu tespit edilmiştir denildi. Konuyla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —