Tarih: 14.11.2016 11:44

Okan Bayülgen kimdir? Aslen nerelidir?

Facebook Twitter Linked-in

OKAN BAYÜLKEN KİMDİR?

Gerçek ismi Kaan Okan Bayülgen olan Türk gösteri adamı, oyuncu, tiyatro ve klip yönetmeni, yapımcı, seslendirme sanatçısı 23 Mart 1964 senesinde İstanbul`un Cihangir ilçesinde dünyaya gelmiştir.

19 Mayıs İlkokulu`ndan mezun olduktan sonra Galatasaray Lisesi`nde başlayan Bayülgen öğrenci hayatı boyunca  müzik, edebiyat, folklor gibi kollarla ilgilenmiştir. Galatasaray Lisesi`nden Bodrum Lisesi`ne geçen Okan Bayülgen buradan da Şişli Lisesine geçmiş ve 1984 senesinde mezun olmuştur.

Fotoğrafcılık eğitimi almak için Fransa`ya giden Bayülgen, Tours Üniversitesi Hukuk ve Ekonomik Bilimler Fakültesi`nde hukuk okumaya başlamıştır. Ancak ani bir kararla tekrar Türkiye`ye dönen Bayülgen Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümü kaydolmuş ve bitirmiştir. 1989`da mezun olarak aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü`nde yüksek lisans yapmıştır.

Bir çok programın sunuculuğunu yapan ve film seslendiren Okan Bayülgen son olarak TRT 1 ekranlarının Diriliş Ertuğrul dizisi hakkında söyledikleri ile gündeme gelmiştir.

İLİŞKİLİ HABERLER


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —