Tarih: 12.11.2016 04:45

Yıldırım'dan Rizelilere: Trump'ın size selamı var

Facebook Twitter Linked-in

Rize`den sonra akşam saatlerinde İstanbul`a giderek orada da bir programa katılacağını söyleyen Yıldırım, bir günde 4 programa katılmış olacağını belirtti.

ONE MİNUTE`DEN SONRA TWO MİNUTE

Başbakan Binali Yıldırım STK temsilcilerine yaptığı konuşmada, 20 Aralık`ta boğazın altından 2`nci bir yolu açıyoruz. Boğazın 106 metre derinliğinde Avrasya Tüneli. Gidiş geliş 2 dakika. Biliyorsunuz bir `one minute` var, bir de `two minutes` var. `One minute`i Recep Tayyip Erdoğan söyledi, `two minutes`i de İstanbul`da yine Recep Tayyip Erdoğan ve onun tayfaları söylüyor. 2 dakikada Sarayburnu`ndan Haydarpaşa. 3 dakika da var, o da biraz sonra. O da Çanakkale Köprüsü, o 2023`de inşallah. ifadelerini kullandı.

ÜZERİMDE KALMASIN TRUMP`IN SELAMI VAR

Başbakan Yıldırım, ABD başkanlığına seçilen Donald Trump ile telefon görüşmesine ilişkin, Bu arada size Amerika`nın yeni seçilmiş başkanının da selamı var. Üzerimde kalmasın, telefonla görüştük. `Türkiye`ye, Türk milletine selam söyle` dedi. Biz de `aleykümselam` dedik. Biz de onların vatandaşlarına da selam söyledik. diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —