CHP şimdi de HDPliler için cezaevi yolunda

CHP şimdi de HDPliler için cezaevi yolunda

Sezgin Tanrıkulu'nun Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'ndeki HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Hakkari milletvekili Abdullah Zeydan'ı ziyaret edeceği öğrenildi.

Tanrıkulu`nun bu ziyareti kirli ortaklığın bir delili olarak gösteriliyor. Önceki yıllarda tutuklanan PKK`lıları ziyaret eden geçtiğimiz günlerde de FETÖ`cüleri cezaevlerinde ziyaret etmek için harekete geçen CHP şimdi de HDP`liler için cezaevinin yolunu tutmaya hazırlanıyor.

KİRLİ ORTAKLIK

Terörden tutuklanan HDP`liler için alelacele toplanan, yayınladıkları bildiri ile terör destekçisi vekilleri savunan CHP`nin HDP paniği cezaevi ziyaretine kadar uzandı. Tanrıkulu`nun Demirtaş ve Zeydan ziyareti, CHP-HDP kirli ortaklığının bir delili olarak gösteriliyor. Milletvekilleri tutuklu vekilleri ziyaret etmek için Adalet Bakanlığı`nın iznine tabi tutulması gerekiyor. Bakanlık kendisine ulaşan ziyaret dilekçe talebini değerlendirerek izin konusunda bir karar veriyor.

TANAL`A 7 YIL İSTEMİ

HDP Milletvekili Ertuğrul Kürkcü ve CHP Milletvekili Mahmut Tanal hakkında, 2014`te Şişli`de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasının meydana geldiği şantiyenin önündeki protesto gösterisinde ?Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu`na muhalefet etme? ve ?görevi yaptırmamak için direnme? suçlarını işledikleri iddiasıyla yedişer yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

YENİŞAFAK



Rus ajansı: FETÖ'nün suikasti olabilir

Türkiye'den Moskova kararı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le telefonda konuştu

Başbakan Yıldırım?dan Rus Büyükelçi?ye suikast açıklaması

Kurtulmuş: Rus halkına başsağlığı diliyorum

Malatya'da FETÖ operasyonu: 20 polis tutuklandı

HDP Eskişehir il eşbaşkanları tutuklandı

Dışişleri Bakanlığı Ürdün?de gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı

Halep için telefon diplomasisi

Erdoğan: Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz

Bakan Çelik Twitter'dan uyardı

Çavuşoğlu, İranlı mevkidaşı Zarif ile telefonda görüştü

Numan Kurtulmuş: Referanduma doğru gidiyoruz!

Bahçeli?den sağduyu çağrısı

Bakanlar Kayseride