Eğitim Gönüllülerine İş-Kur`dan `İş Arama Becerileri` Semineri

Eğitim Gönüllülerine İş-Kur`dan `İş Arama Becerileri` Semineri

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi?nde ?İş arama becerilerinin geliştirilmesi? eğitimi verildi.

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi`nde `İş arama becerilerinin geliştirilmesi` eğitimi verildi.

Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Biriminde çocuklara eğitim desteği veren 21 gönüllüye, Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü`nde görevli İş ve Meslek Danışmanı Özgün Taşkesen, Özgeçmiş hazırlama teknikleri, iş görüşmesi mülakat teknikleri, iş görüşmesi esnasında uyulması gereken kurallar ve yapılmaması gereken hatalar konularını içeren bir sunum yaptı. Sunum sırasında iş ve meslek danışmanı Taşkesen`in iş görüşmesi esnasında yapılan hataların bir kısmını uygulamalı olarak anlatması katılımcıları memnun etti. Zaman zaman eğlenceli ve komik anların yaşandığı seminer sonucunda katılımcılar memnuniyetlerini dile getirdiler.

TEGV Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi Yönetcisi Nalan Turgut, Çocuklarımızın eğitimine destek olan gönüllülerimiz için iş ve meslek yaşamına atılmadan önce daha donanımlı olmaları ve gelişimine katkıda bulunmak amacıyla çeşitli seminerler yapıyoruz. Bu etkinlik yılında ilk seminerimizi İş-Kur`un desteğiyle gerçekleştirdik. Katkılarından dolayı Zonguldak Çalışma ve İl Müdürlüğü`ne teşekkür ederiz dedi. - ZONGULDAK



Ortaöğretime geçiş tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı

LGS sonuçları açıklandı, tercihler başladı

MEB'den LGS tercih süreci için ebeveynlere yönelik kılavuz

2024-YÖKDİL/2 başvuruları başladı

Öğretmenler yaz dönemi mesleki çalışmada

ÖSYM, 2024-YKS ile güncelleme işlemlerini başlattı

Bakan Tekin, 'Dayanıklı Sınıflar Hareketi' eğitim kursunda

Balkan Üniversiteler Birliği’nin yeni başkanı Karadağ

'Yeşil Geleceğim, Ailem ve Ben' resim yarışması sonuçlandı

Minteks'e e-twinning projesi kapsamında ziyaret

İzmir'de ‘Dilimizin Zenginlikleri’ne kapanış

TÜBİTAK projelerinde Bursa'dan Türkiye derecesi elde edenlere teşekkür

TSKB'den 7 farklı ilde 7 okul kütüphanesi

Liseli gençler heyecan verici bilim deneyimi yaşadı

İstanbul'da kadınlar 'kaynakçılık' öğreniyor