Başkan Yağcı`dan Sağlık Ocağına Ziyaret

Başkan Yağcı`dan Sağlık Ocağına Ziyaret

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi ve Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen çalışma ile Hürriyet Mahallesi?nde, hizmete giren Sağlık Ocağı?nı ziyaret ederek, tansiyonunu ölçtürdü.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi ve Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen çalışma ile Hürriyet Mahallesi`nde, hizmete giren Sağlık Ocağı`nı ziyaret ederek, tansiyonunu ölçtürdü.

Beraberinde İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Ömer Balcı`nın da hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışan sağlık personeline kolaylıklar diledi. Sağlık Ocağı hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, her bir mahallede güzel hizmetler gerçekleştirdiklerini belirterek, Hürriyet Mahallesine açılan Sağlık Ocağı`nın güzel hizmetler vermesini diliyoruz. Diğer mahallelerimiz gibi Hürriyet Mahallemiz de her geçen gün büyüyor. Vatandaşlarımızın sağlık konusunda daha hızlı, daha güvenli ve kolay bir hizmet alması amacıyla bu mahallemize Sağlık Ocağı kazandırdık. Böylece her geçen gün büyüyen Hürriyet Mahallemiz, sağlık açısından son derece önemli ve güzel bir hizmeti almış oldu. Bizler de bundan dolayı büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bu güzel hizmetin, mahallemiz ve şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi. - BİLECİK



‘Rezil olacağım’ düşüncesi sosyal anksiyeteyi tetikliyor!

Yaz aylarında ishalden korunmanın yolları

Erken diye düşünmeyin, 3 yaşında kontrol şart…

Diz kireçlenmesi yaşıyorsanız...

Dikkat! Güneş çarpması vakaları arttı!

Soğuk algınlığından klima zatürresine dikkat!

‘Tatil Dönüşü Sendromu’ birkaç hafta bile sürüyor!

Sıcak çarpması aşırı kilolu ve zayıfları daha çok etkiliyor

Vitamin eksikliği el titremesine neden olmaz! El titremesinin nedenleri...

Uzmanından KKKA hastalığı uyarısı

Ağzında yemek tutan çocuklarda dişler daha kolay çürüyor

Musluk suyundan buz yapımı hastalık sebebi

Bayramda bu beslenme hatalarını yapmayın!

Etler oda sıcaklığında bekletilmemeli!

Her yaşta tüp bebek olmaz