Tarih: 07.11.2016 15:23

Ankara saldırısı davası başladı

Facebook Twitter Linked-in

Aralarındaki paravanın kaldırılmasının ardından birleştirilen Ankara 10. ve 11. Ağır Ceza Mahkemelerinin salonunda görülen duruşmaya tutuklu sanıklardan bazıları, patlamada yaralanan ve yakınlarını kaybedenler ile tarafların avukatları katılıyor. Bazı sanıklarla ise sesli ve görüntülü sistem üzerinden bulundukları cezaevinden bağlantı kuruluyor.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Salondaki sanıklar, jandarmanın yoğun güvenlik önlemi altında getirildi.

Sanıklar duruşma salonuna getirildiği sırada bazı müştekiler ağlamaya başlarken, bazıları da Katiller, Bu insanlar bile bile katledildi diye bağırdı. Ayağa kalkarak, Bunlar burada oturuyorlar, bu katiller diye bağıran mağdur ise salondaki diğer izleyiciler tarafından sakinleştirildi.

DURUŞMAYI ONLAR DA İZLİYOR

Duruşmayı CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ankara Milletvekilleri Necati Yılmaz ve Murat Emir, İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, Mardin Milletvekili Mithat Sancar, İstanbul Milletvekili Filiz Kerestecioğlu`nun da arasında bulunduğu bazı milletvekilleri, patlamada bazı üyeleri yaşamını yitiren CHP Malatya İl Örgütü temsilcileri, Ankara Barosunun da arasında bulunduğu bazı baroların yöneticileri de izliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —