Kahramanmaraş - Aydın: ya Siyaset, ya Silah Diyecekler

Kahramanmaraş - Aydın: ya Siyaset, ya Silah Diyecekler

Aydın: ya siyaset, ya silah diyecekler (2)AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ`NE KATILDILARAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Kahramanmaraş`ta Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı`nı gezdikten sonra Ak Parti İl Başkanlığı t

Aydın: ya siyaset, ya silah diyecekler (2)

AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ`NE KATILDILAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Kahramanmaraş`ta Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı`nı gezdikten sonra Ak Parti İl Başkanlığı tarafından Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi`nde düzenlenen İl Danışma Meclisi`ne katıldı.

Burada 15 Temmuz`da yaşananlara değinen Ataş, HDP`li milletvekillerinin tutuklanmalarını değerlendirdi. Ataş, fezlekesi olan 148 milletvekilinin dokunulmazlığının mecliste 376 oyla kaldırıldığını hatırlatırken, Ak Parti`li, CHP`li ve MHP`li milletvekillerinin savcılarının daveti üzerine ifade verdiğini ancak HDP`lilerin ifade vermediğini söyledi. Ataş, şöyle konuştu:

Ana muhalefet partisi lideri ne yazık ki talihsiz bir beyanda bulunmak suretiyle `Seçimle gelen seçimle gider` diyebildi. Buna itirazımız yok. Ancak seçimle gelen, demokratik haklarını PKK terör örgütüne destek vermeden, PKK terör örgütünün meclisteki sözcüsü gibi davranmadan, onlara destek çıkmadan bu ülkenin tehdit altındaki pozisyonlarında terör örgütlerine adam gibi tavır koyan siyasetçiler seçimle gelip seçimle gider. Adam gibi tavır koymayanlar, PKK terör örgütünün, DEAŞ terör örgütünün sözcüsü gibi mecliste davrananlar da Türkiye bir hukuk devletidir; hukuk ne derse ona uymak zorundadır. Hukuk hepimiz için var. Yeri geldiğinde `Hukuk` diyeceksin, `Demokrasi` diyeceksin ama sen suç işleyince hukuku tanımayacaksın. Bugüne kadar terör örgütlerine tavır koyamayanlar, terör örgütlerine her türlü desteği imkanı sunanlar, Türk mahkemelerinde hesabını vermeye mahkum ve mecburdur. Dönsünler 7 Haziran`dan önceki söylemlerini hatırlasınlar. 7 Haziran seçim kampanyasındaki söylemlerine, o çizgiye gelsinler ve adam gibi gelip mecliste siyasetlerini yapsınlar. Bunu yapmayacaklarsa kendileri bilir.



Rus ajansı: FETÖ'nün suikasti olabilir

Türkiye'den Moskova kararı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le telefonda konuştu

Başbakan Yıldırım?dan Rus Büyükelçi?ye suikast açıklaması

Kurtulmuş: Rus halkına başsağlığı diliyorum

Malatya'da FETÖ operasyonu: 20 polis tutuklandı

HDP Eskişehir il eşbaşkanları tutuklandı

Dışişleri Bakanlığı Ürdün?de gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı

Halep için telefon diplomasisi

Erdoğan: Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz

Bakan Çelik Twitter'dan uyardı

Çavuşoğlu, İranlı mevkidaşı Zarif ile telefonda görüştü

Numan Kurtulmuş: Referanduma doğru gidiyoruz!

Bahçeli?den sağduyu çağrısı

Bakanlar Kayseride